- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичетата пърдът ли?
Много ми е интересно дали момичетата пърдът. Защото когато някое момче се изпърди и му викат простак и т.н. А аз мисля че и момичетата пърдът обаче го правят тайно особено тия напудрените "кифли".
Estestveno 4e purdqtПървоначално написано от Go to sleep bitch!!!
Vse pak i te sa ot 4ove6kata rasa
![]()
според статистика дори по-често от мъжете![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
а ти си малоумна за да не се усетиш,че това е ебавкаПървоначално написано от kat4enceto
![]()
Естествено. Нормално е да се образуват газове, които трябва да излезнат по някакъв начин. Просто е просташко да се изрежеш като най-големия селянин пред хора.![]()
Дам, въпреки това са си нормални физиологични нужди на всеки човек. (както и оригнята, но оригнята е върната пръдня) (с извинение)Първоначално написано от malka_sladuranka
Защото са общи. Смисъл тва са общи приказки и хората имат кво да кажат, а до "момчето, което харесвам, брат му е луд по приятелката ми, която се фана с бившия ми, а аз имам чувства към към него, обаче той е гей и харесва ми брат ми, а майка ми е против да спя с 30годишен мъж, защото съм едва на 17, но въпреки всичко, аз обичам брат ми и майка ми" то тука просто ->Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
и само хората, които имат некъв подобен случай на тоя, изказват мнение, а тва са бач малко хора. и така.
Въпроса ти беше все едно да питаш кои са повече, българите или циганите.
Естествено,нали и ние сме човешки същества![]()
мНОгО ясно, че какво мИслИш прАва в дАскАлото сЕки чАсшЕгувам сЕ
![]()
И на менПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Пърдим, че даже и акаме.
Както вика един мой приятел на една приятелка : "Хубава, точна си, ама като знам, че и ти сереш...."
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
hahahahha .. . kak lujete mom4eto samo![]()
![]()
Аахахаха, много ме радва!Първоначално написано от Crazy`Witch
![]()
![]()
Пръцкат...и още как.
![]()
представи си .. ние момичета можем даже да пикаем ..
ужъс![]()
Предлагам на всички да прочетете ето този блогhttp://pazzi0811.spaces.live.com/Per...x?_c02_owner=1
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
хахахахха
Женските пръдни
Майка ви Ви е казала, че жените на пърдят?Жена ви Ви подкрепя тази теза след 20 години брак?Дъщеря ви поддържа тази теза?Не се паникьосвайте, ама ще ви издам, че са ви лъгали!
Пръднята е присъща не само на мъжкия, не само на човешкия, не само на животинския организъм, но и на растенията! Естествено при растенията пръднята се изразява в изпарения от корените до листата и е приятна на миризма.Но нека се върнем на жените.Аз като спецалист мога да гарантирам, че едни от най-красивите същества на планетата пърдят, те не само пърдят, а и се наслаждават на воните си. Жената крещи и вряка, когато мъжът й се изпърди в звучно, готов за звукозаписно студио, обаче вие мъже не знаете, че когато вас ви няма в стаята тя твори ли твори в соло. Качва се на масата, прилепнала плътно бузките си на плота и пръднята й придобива онзи звук на тромбон, който е чула в операта дето е до детската градина; когато седи на дивана или на леглото и плавно пръдне в дунапрена, тя изкача рязко и завира нос в душека, за да усети тръпката от трътката. Често и се надрисква от напън на същото това място - дунапрена и после й се ще да схруска това подобие на шоколад LZ (ЕЛ ЗЕТ).
Жената пърди ДА в това бъдете сигурни!Когато жена ви каже, че не пърди й обяснете теорията за появата на пръднята, а това е онова въздухоподобно нещо, което се набира поетапно между лайната Ви, в зависимост от периодите през които ядете.На закуска две яйца - хоп лайно, на обед пиле със зеле - хоп пръдня пред първото лайно, което не сте изсрали още и следва второто лайно, което натиска първото, същевременно пръднята между тях си прокарва пътеец по стените на червата ви и хоп излиза.Така че, когато жена ви Ви каже НЕ ПЪРДЯ и разкажете това й да не се прави, че не яде, а който яде пърди.
Искате да хванете приятелката си в крачка когато е пръднала?
Случвало ли Ви се е да карате колата и приятелката ви да ви каже "Оффф, любоффф отвори прозореца моля те, че ми е мноооого горещо..."?ДА ДА, ама не!Причината е една, тя го е пуснала в седалката и дунапрена е почнал да изпуска. А случвало ли Ви се е да се чудите какво се бави тая путка в тоалетната на студентската ви квартира след като сте я забили в дискотеката. Сигурно си мислите, а тя се разкрасява за мен и нямате търпение да я видите. ДА ДА, ама не! Дебилчето си пуска пияното лайно и после проветрява усилено, тя изтрезнява и после не ви прави свирка щото не й стиска като не е пила. Сетете се за всички онези моменти, в които жените ви сумтят изпод носа си и се засрамват без да виждате защо.Не виждате защо понеже пръднята е прозрачна.
11 точка от правилника!
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html