- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Zodiite i izneverite!!
Neka wseki napi6e (nqma zna4enie momi4e ili mom4e) kakwa zodiq e i dali e izneverqval/a nqkoga!! iskam da si naprpavq nakakva statistika dali ima vruzka. Pi6ete i pri4inata za iznevqrata i dali e bilo ednokratno ili se e slu4valo mnogokratno..
Az sum strelec i sum izneverqwal vednuj! Prosto taka se slu4i 4e po edno i su6to vreme dve momi4eta me iskaha, a iskah da otkaja na edno ot dvete, ama neznaeh na koe to4no![]()
Ти да не си оня дет беше писал тема кога за първи път ви дойде цикъл и кога се нае*ахте![]()
zodiq vezni, ne sam izneverqvala, makar da e trqbvalo, 6toto taka postapiha s men
телец - изневерявала съм и не съжелявам за това.
Знам ..някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има ...
Везни, не съм.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ne.. ama pi6i po temata!!Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
Скорпион-не съм изневерявала
Един човек ми липсва и всичко е безлично , един човек а всъщност всичко!
skorpion-izneverqvala sam
Козирог - изневерявала съм, но само когато.....да кажем преценя, че връзката няма особено бъдеще, а когато наистина държа на човека до мен, не бих изневерила.![]()
oven-ne sym
овен-изневерявала съм
Feel my pain
Везни, не съм![]()
що не пуснете още нещо за зодиите ?
зодиите и аналния ?
зодиите и назалния ?
зодиите зависят ли сами от себе си ?
зодиите и харесват ли всички алабаша ?
![]()
Дева-не съм изневерявала
аз съм ебати ракрепостената изневерителка (Ани - Девата)
rak - da 1 put i ot edna strana sajalqvam
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
vodolei-ne sam
Най-хубавата-Дева!И да изневерявала съм,много пъти съм го правила.Само на последния си приятел не съм,защото се обичаме много и нямам почва,за да изневерявам!
Овен-не съм
Аз съм везни и съм изневерявала ,защото съм го искала .Никога не съм търсила причината във връзката или в приятеля ми когато съм изневерявала.