.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 117
    Скорпион - не съм изневерявала!

DEVA i sum izneverqvala
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Diddy--
    Guest
    Az ne mislq 4e ne zavisi ot zodiqta a ot samiq chovek.. No vse Pak .. Kozirog - Ne sym Izneverqvala

saimun
    Guest
    Vijte sega 4el sum puk i sum si govoril s mnogo astrolozi 4e 4ertite na xaraktera na dadena zodiq se poqvqvat sled 19 do kum 21 4ak togava moje da se pravi takava ravnosmetka!!!!Imaite go vpredvid
    Pozdravi

близнаци - доста често изневерявам ,всичко ми писва бързо

п.с. наблюдения :
    водолеите не изневеряват !!!! раците са мн непостоянни и мн кръшкат !!!

az sum strelec i ne sum izneverqvala za6toto vruksta mi opredeleno ima bude6te nadqvam se i "toi" da misli taka

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Близнаци-не съм изневерявала!
    Аз пък съм Близнаци и съм изневерявал
    Изневерявала съм многократно,не съжалявам защото съм имала причини-Близнаци
    ...it's WilD ObseSSioN...

Guest
    Лъв-не съм изневерявала.

Цитирай Първоначално написано от Scandalous_lady
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Близнаци-не съм изневерявала!
    Аз пък съм Близнаци и съм изневерявал
    Изневерявала съм многократно,не съжалявам защото съм имала причини-Близнаци
    И аз съм изневерявала мн пъти....но само мислено -Близнаци

Супер фен
    Град
    до тебе...
    стрелец съм не съм изневерявала щом съм с един човек явно държа на него и просто няма смисъл да върша неща зад гърба му това се пак е мое мнение )
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

водолей.. зависи какво раазбираш под изневяра.. защото за мен самото желание да искаш друг си е чиста изневяра.. но предполагам говориш за физическа изневяра... целувки ала бала ако това е изневяра за теб правила съм го докато ходех с едно момче се забивах с друго... но просто и двамата не ги приемах изобщо на сериозно и тогава бях на принципа "защо да се ограничавам с едно като мога да имам много".. сега мисля по друг начин... с гаджето ми съм от 6 месеца и не съм му изневерявала.. даже желание да съм с друг не съм имала... и аз се чудя на себе си, ама всички независимо какви зодии сме когато обичаме на дали ще изневерим!

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Козирог - изневерявала съм, но само когато.....да кажем преценя, че връзката няма особено бъдеще, а когато наистина държа на човека до мен, не бих изневерила.
    the same

козирог - изневерявала съм (малка_сладуранка го каза преди мен защо) сега - не бих го направила [пък и тогава бях малка и глупава и възприемах света по различен начин]
    имам 2ма приятели везни, които не са изневерявали и не мога да си представя да го направят.
    девите - са по-склонни към това (лични наблюдения)
    близнаци - не познавам близнак, който да е изневерил (а уви.. имам доста познати близнаци... не, че нещо...ама зодията им не ми е от най-любимите)
    раците са всеотдайни, когато обичат, но лесно казват майната му...и ако връзката е към края си - хич не се и замислят... изневеряват и д/г така слагат край на взаимоотношенията си с половинката (т'ва пак лични наблюдения от 3 рака... )
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Варна
    Козирог,изневерих един път на бившия си,просто бях много наранена от него защото разбрах че ми изневерява,отидах на един купон натрясках се като мастия и имаше един там дет ми беше симпатичен и т.н.... Чесно казано не съжалявам за постъпката си.Но сега няма да изневеря никога повече,защото знам как бях наранена аз!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

козирог-изневерявала съм и не съм съжалявала до сега(щом искам друг значи нещата не вървят)
    Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!

ба мааму
    като чета тука козирозите и девите са големи палавници
    тия ги филтрирам от сега нататък
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Щом съм с един човек, съм 100% САМО с него и с никой друг!

Везни - не съм изневерявала и нямам намерение
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Телец - малко са ми връзките, при които не съм изневерявала и хич не съжалявам
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Телец - малко са ми връзките, при които не съм изневерявала и хич не съжалявам
    ах, колко невъзпитано

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от gabituuu
    близнаци - доста често изневерявам ,всичко ми писва бързо

п.с. наблюдения :
    водолеите не изневеряват !!!! раците са мн непостоянни и мн кръшкат !!!
    Абе и аз съм близнаци, и на мен всичко ми писва ужасно бързо. за това уча вече 3-та професия, че първите 2 ми писнаха. Ама любимият мъж за повече от 2 години и половина не ми е писнал, ама грам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Козирог - изневерявала съм, но само когато.....да кажем преценя, че връзката няма особено бъдеще, а когато наистина държа на човека до мен, не бих изневерила.
    the same

козирог - изневерявала съм (малка_сладуранка го каза преди мен защо) сега - не бих го направила [пък и тогава бях малка и глупава и възприемах света по различен начин]
    имам 2ма приятели везни, които не са изневерявали и не мога да си представя да го направят.
    девите - са по-склонни към това (лични наблюдения)
    близнаци - не познавам близнак, който да е изневерил (а уви.. имам доста познати близнаци... не, че нещо...ама зодията им не ми е от най-любимите)
    раците са всеотдайни, когато обичат, но лесно казват майната му...и ако връзката е към края си - хич не се и замислят... изневеряват и д/г така слагат край на взаимоотношенията си с половинката (т'ва пак лични наблюдения от 3 рака... )
    мен не ме познаваш, ама аз не мога да направя това. И зодията ни е кофти, ама се свиква на това непостоянство и да ти кажа е забавно да си 2 коренно различни човека за кратко време.

Guest
    za da e pulnocenna statistikata trqbvat o6te mneniq

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Телец - изневерявала съм... на 2 момчета. При първия изневярата беше, че тръгнах с друг няколко дена преди да скъсам с него. А при втория... изневерих 2 пъти... първия път беше заради самия него и се състоеше само в целуване, но втората изневяра... ходехме обаче не се виждахме и само от време на време си казвахме по някоя приказка, а за мен това не е връзка и затова през този период тръгнах с друг (тва беше в продължение на 1 месец). Скъсах с него и се оказа, че с другия сме си били двойка прец цялото това време... хах! Обаче се разделихме...
    Склонна съм на изневяра само, когато съм страшно наранена и не мисля... Когато държа на приятеля си съм вярна до край!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Супер фен
    L1v-Ne s1m izneverqvala i nqma da go napravq!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Най-хубавата-Дева!И да изневерявала съм,много пъти съм го правила.Само на последния си приятел не съм,защото се обичаме много и нямам почва,за да изневерявам!
    За мен изневяра е, когато имам чувство. И затова ще кажа - не, не съм изневерявала. Фактически ходех с един и правих секс с друг, но практически с онзи ходехме от малко време и на следващия ден скъсахме. И също така фактически с бившия бяхме разделени по мое осмотрение и бях с друг, но практически не беше изневяра.

мен не ме познаваш, ама аз не мога да направя това. И зодията ни е кофти, ама се свиква на това непостоянство и да ти кажа е забавно да си 2 коренно различни човека за кратко време.
    е, да, за теб може и да е забавно, но питаш ли приятелите си дали винаги могат да издържат и на 2те ти личности като ги сменяш за толкова кратко време. нищо лично, но аз не ги харесвам само заради това. не знам кога в какво настроение ще попадна на близнака. сега се разбираме, забавляваме се заедно... в следващия момент той изтрещява и от нищото света му става крив... и всеки, който му е в близост, му става виновен. непостояннни са... за това е и изморително понякога да общуваш с тях. но иначе, въпреки че всичко им писва бързо, сякаш са по-верни на партньорите си... или поне с такова впечатление съм останала
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си