.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 116

Hybrid View

Мега фен
    Мъжът ми е стрелец и е точно такъв. А и не е толкова лошо - не се плаши толкова.

Guest
    Рак - Не съм изневерявал, не съм искал, надали някога ще искам или ще го направа! Против природата ми е и считам подобна постъпка за отвратително тъпа. Ако искаш да изневериш, значи изпитваш нещо към този с който възнамеряваш да го направиш, за това по-скоро бих прекратил връзката, но никога не бих изневерил. Има достатъчно лицемери на този свят, че да ставам един от тях

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    мен не ме познаваш, ама аз не мога да направя това. И зодията ни е кофти, ама се свиква на това непостоянство и да ти кажа е забавно да си 2 коренно различни човека за кратко време.
    е, да, за теб може и да е забавно, но питаш ли приятелите си дали винаги могат да издържат и на 2те ти личности като ги сменяш за толкова кратко време. нищо лично, но аз не ги харесвам само заради това. не знам кога в какво настроение ще попадна на близнака. сега се разбираме, забавляваме се заедно... в следващия момент той изтрещява и от нищото света му става крив... и всеки, който му е в близост, му става виновен. непостояннни са... за това е и изморително понякога да общуваш с тях. но иначе, въпреки че всичко им писва бързо, сякаш са по-верни на партньорите си... или поне с такова впечатление съм останала
    За близо 22 години съм мисля достатъчно уравновесена да подтискам тези импулси. Приятелите по скоро ме знаят като ученолюбива купонджийка и честно казано в това се изразява най-голямото ми противоречие. С времето съм се научила да подтискам тези противоречия и да си изградя стабилен характер. мисля, че съм успяла. Сапо пред гаджето изтрещявам, ама на него му е добре-нали е с 2 жени едновременно. А иначе познава лошата близначка и знае, че тя ще бълва огън и жупел, докато не се успокои и не й мине

Супер фен
    Скорпион- изневерявала съм, но го правя, когато не държа особено на човека до мен и виждам, че връзката ни няма бъдеще и е към края си.

nejna_salza
    Guest
    strelez, i sam izneverqvala, adski sam nepostoqnna v 4uvstvata si! Po prinzip sam 4ela, 4e strelcite ne mogat s edin partnior/partniorka!

Guest
    хаха само мога да се посмея на това зодиите имат значение някво за дълга връзка но НИщО ОБЩО С ИЗНЕВЕРИТЕ! човек може да изневери по свое собствено желание зависи от самия него дали иска и дали може да се спре а не от това какжа зодия е мога да ти кажа кои зодии си подхождат но изневяра ахха няма такова нещо доста си зленце не мислиш ли?? пък и които ти го е казал това хаха жеското те е излъгал да се шашкаш

Мега фен
    Град
    SF
    Водолейка съм и не, не съм изневерявала

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    софия
    аз съм Везни , досега несъм ама вече почвам

Дева съм Изневерявала съм но след нериятнитепоследствия от една изневяра вече не изневерявам :P На сегашния ми прииятел съм му вяррна
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

tameto
    Guest
    KOZIROG-ne sam i mislq,4e ne bih,no znae li se,jivota e palen s obrati,4oveka e kato reka-te4e i se promenq!

Град
    Тук-там и на всякъде
    Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    водолей.. зависи какво раазбираш под изневяра.. защото за мен самото желание да искаш друг си е чиста изневяра.. но предполагам говориш за физическа изневяра... целувки ала бала ако това е изневяра за теб правила съм го докато ходех с едно момче се забивах с друго... но просто и двамата не ги приемах изобщо на сериозно и тогава бях на принципа "защо да се ограничавам с едно като мога да имам много".. сега мисля по друг начин... с гаджето ми съм от 6 месеца и не съм му изневерявала.. даже желание да съм с друг не съм имала... и аз се чудя на себе си, ама всички независимо какви зодии сме когато обичаме на дали ще изневерим!
    Лъв - И аз съм попадала в такава ситуация с двете момчета. Но на сегашния си приятел не бих изневерила. Съжалявам много за предните момчета,защото просто не си е заслужавало. Изобщо изневярата според мен е глупаво нещо.

Град
    plovdiv
    deva- izneverqvala sym prosto za6toto imah nujda ot sex a gadjeto mi be6e izvyn bg za 2 meseca

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    luv,ne sum izneverqvala

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Очаквайте темите:
    Мастурбацията и зодиите!
    Ръба на масaта ми и зодиите!
    Калта под ноктите ми и зодиите!
    Апартамента ми и зодиите!
    Light The Universe

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Близнаци-не съм изневерявала!
    i az sam bliznaci,no s1m izneverqvala, i izneverqvam.Sporet men zavisi ot 4oveka,a ne ot zodiata....

Голям фен
    аз съм между везни и скорпион и никога не сам изневерявала...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

ooooxooooooo...i oshte kak *angel*
    vezni sum=]

luvicata
    Guest
    az pak sam lav i sam izneverqvala za razlika ot drugite s moita zodiq dosega to tva si zavisi ot 4oveka ne ot zodiq ama ai mnenie da ima

Guest
    Аз също съм близнаци и не съм изневерявала

Guest
    up

L :)
    Guest
    xaaxx smqtai ne vidqh nikoi RIBI ! ))

ta ribi sym i sym izneverqvala ))
    aa ina4e sym po4ti na 100% ubodena 4eee nai-malko izneverqvat i nai-malko sklonni kym iznevqra sa VEZNITE !!! po4ti sym sig v t0va ... i ot nabliudeniqta tuk i ot li4ni

Близнаци-аз също никога не съм изневерявала
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Град
    Varna
    ribi-pri sqka vazmojnost 4ukam
    There's no holding me back,
    I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
    And you're under attack,
    I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...

zavisi ot cennostata sistema na 4oveka
    luv - ne sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си