- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Zodiite i izneverite!!
Мъжът ми е стрелец и е точно такъв. А и не е толкова лошо - не се плаши толкова.
Рак - Не съм изневерявал, не съм искал, надали някога ще искам или ще го направа! Против природата ми е и считам подобна постъпка за отвратително тъпа. Ако искаш да изневериш, значи изпитваш нещо към този с който възнамеряваш да го направиш, за това по-скоро бих прекратил връзката, но никога не бих изневерил.Има достатъчно лицемери на този свят, че да ставам един от тях
За близо 22 години съм мисля достатъчно уравновесена да подтискам тези импулси. Приятелите по скоро ме знаят като ученолюбива купонджийка и честно казано в това се изразява най-голямото ми противоречие. С времето съм се научила да подтискам тези противоречия и да си изградя стабилен характер. мисля, че съм успяла. Сапо пред гаджето изтрещявам, ама на него му е добре-нали е с 2 жени едновременно. А иначе познава лошата близначка и знае, че тя ще бълва огън и жупел, докато не се успокои и не й минеПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Скорпион- изневерявала съм, но го правя, когато не държа особено на човека до мен и виждам, че връзката ни няма бъдеще и е към края си.
strelez, i sam izneverqvala, adski sam nepostoqnna v 4uvstvata si! Po prinzip sam 4ela, 4e strelcite ne mogat s edin partnior/partniorka!
хаха само мога да се посмея на това зодиите имат значение някво за дълга връзка но НИщО ОБЩО С ИЗНЕВЕРИТЕ!човек може да изневери по свое собствено желание зависи от самия него дали иска и дали може да се спре а не от това какжа зодия е мога да ти кажа кои зодии си подхождат но изневяра ахха няма такова нещо доста си зленце
не мислиш ли?? пък и които ти го е казал това хаха жеското те е излъгал да се шашкаш
![]()
Водолейка съм и не, не съм изневерявала![]()
![]()
Робинята на Quench
аз съм Везни , досега несъм ама вече почвам![]()
Дева съмИзневерявала съм но след нериятнитепоследствия от една изневяра вече не изневерявам :P На сегашния ми прииятел съм му вяррна
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
KOZIROG-ne sam i mislq,4e ne bih,no znae li se,jivota e palen s obrati,4oveka e kato reka-te4e i se promenq!
Лъв - И аз съм попадала в такава ситуация с двете момчета. Но на сегашния си приятел не бих изневерила. Съжалявам много за предните момчета,защото просто не си е заслужавало. Изобщо изневярата според мен е глупаво нещо.Първоначално написано от beautiful.soul
deva- izneverqvala sym prosto za6toto imah nujda ot sex a gadjeto mi be6e izvyn bg za 2 meseca
luv,ne sum izneverqvala
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Очаквайте темите:
Мастурбацията и зодиите!
Ръба на масaта ми и зодиите!
Калта под ноктите ми и зодиите!
Апартамента ми и зодиите!
![]()
Light The Universe
i az sam bliznaci,no s1m izneverqvala, i izneverqvam.Sporet men zavisi ot 4oveka,a ne ot zodiata....Първоначално написано от krem4et0
аз съм между везни и скорпион и никога не сам изневерявала...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
ooooxooooooo...i oshte kak *angel*
vezni sum=]
az pak sam lav i sam izneverqvala za razlika ot drugite s moita zodiq dosega to tva si zavisi ot 4oveka ne ot zodiq ama ai mnenie da ima
Аз също съм близнаци и не съм изневерявалаПървоначално написано от krem4et0
up![]()
xaaxx smqtai ne vidqh nikoi RIBI !))
ta ribi sym i sym izneverqvala))
aa ina4e sym po4ti na 100% ubodena 4eee nai-malko izneverqvat i nai-malko sklonni kym iznevqra sa VEZNITE !!! po4ti sym sig v t0va ... i ot nabliudeniqta tuk i ot li4ni![]()
Близнаци-аз също никога не съм изневерявала
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
ribi-pri sqka vazmojnost 4ukam
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...
zavisi ot cennostata sistema na 4oveka
luv - ne sum