- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Zodiite i izneverite!!
Vodolei - mai dosta i za posledniq p1t samo iskreno i bezkraino s1jalqvam!
Телец съм - изневерявала съм. Само когато хлътна много не бих...
skorpion - jiveq da izneverqvam
rak- nikoga ne sam,,,,,,i ne mislq![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ами аз съм близнаци... изневерявал съм само веднъж, докато приятелката ми беше на море.. а иначе доста пъти съм "избягвал" изневярата, след като момичета за започвали да ми се натискат... определено не се хваля обаче, така си е![]()
Дева - не съм изневерявала и ни мисля, че бих го направила. Просто токъв тип съм,че когато съм с 1 човек и съм с него докрай,щом съм избрала него значи не ми трябва друг.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
az sam kozirog i sam iznevirqvala a ina4e znam za pak koito e izneverqval i oven
rak- da ( za6toto 4oveka do men ne mi dava6e dostau4no )...no principno mn rqdko go pravq
p.s zodiite sa interesno ne6to i imat zna4enie, no ne sa opredelq6titaka 4e ne gi zimai na serozno
Скорпион-изневерявала съм.![]()
![]()
![]()
(мразя деви и козирози-кат гледам повечето тук са точно такива..тц тц тц сори,нищо лично)![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Козирог съм и съм изневерявала 2 или 3 пъти,но .. то беше повече на пук на гаджето ми,защото и той ми беше изневерил и .. исках да му покажа колко е гадно да знаеш,че гаджето ти се чука с един от приятелите ти и се натискат едва ли не пред теб.НЕ СЪЖАЛЯВАМ за изневярата,беше сладка :P
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
И аз съм КОЗИРОГ-иневерявала съм,но с при4ина-и тои ми изневери.ина4е ако съм с 4овек,които не оби4ам,пак бих му изневерила!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Козирог - може да се каже, че съм...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
vodolei-ne sam
Рак съм-не съм изневерявала и не бих го направила.
Овен съм и съм изневерявала обаче на човек който не обичам явно не ме е бил грабнал ума та да направя такова нещо инак не бих ако обичам човека до себе си![]()
Every second Chance begins with the firts step!
lav,izneverqvala sam i to po mn pati...![]()
риби-редовно :>
везни - само веднъж
eMo iS NoT JuSt a StyLe iT'S My LiFe!!!
ribi-ineverqval sam......
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
ВИЕ СТЕ Е***И ПОДЛИТЕ ЧесТнО !!! Даже и не съжаляват някои.Като толкова искате да сте с друг/друга разделете се преди това с приятеля/приятелката си и тогава правете квото искате.Не го казвам просто ей така а защото и на мен са ми изневерявали един път и то е момичето с което съм сега ходим 2 години и половина а то ми изневери преди една година но поне се разкая и до сега съжалява нищо ,че е било смао целувка.И да кажа тя е зодия Близнаци а аз съм Дева и никога не бих изневерил !!!
ne mu se surdete hora, toi gorkiqt ne moje da razbere 4e opredeleni hora se vulnuvat ot opredeleni ne6ta, i vmesto da spami6, pone napi6i otdolu kva si zodiq i 4e ne si izneverqval. 6toto sum sigurna 4e ne siщо не пуснете още нещо за зодиите ?
зодиите и аналния ?
зодиите и назалния ?
зодиите зависят ли сами от себе си ?
зодиите и харесват ли всички алабаша ?
a ina4e az sum vezni i ne sum izneverqvala
kozirog-vednuj izneverix... prosto ne obichax momcheto do men inache ne bix go napravila
skorpion i izneverqvam i to 4asti4ko
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!