- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Zodiite i izneverite!!
Bah...az sam Bliznaci...izneveriaval sam vednaj...no tova beshe zashtoto mi beshe omraznalaInache sega sam s moje bi Lubovta na jivota mi tia e Vodolei i ne mislia pone za sega da go pravia de
Inache da trudno e s nas Bliznacite edna malka duma koiato ima znachenie za men moje da promeni haraktera mi na 180gradusa
No za smetka na tova sme nai Humoristichnite ot vsichki Zodii
i sas nas ako ne drugo vinagi e interesno nikoga ne znaesh kakvo mojem da na napravim sledvashtia moment
![]()
mejdu?!?! vezni ili skorpion si??Първоначално написано от vivian
![]()
овцаа.. овен де.. не съм изневерявала![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
аз не вярвам,че хората с една и съща зодия имат нещо общо,всеки си е индивидуален..........иначе съм скорпион и не сам кръшкала
аз не вярвам,че хората с една и съща зодия имат нещо общо,всеки си е индивидуален..........иначе съм скорпион и не сам кръшкала
Мии Телец и не съм!
apak az sam kazvam vi 4esno telcite izneverqvat nay-mnogoПървоначално написано от killer_machine
Kosirog-ne sym!
Bydi nerazymen, za da vqrvash v chudesa!
RIBI-ne san izneverqvala![]()
Дева-не съм,няма и да го направя,чисто и просто защото съм влюбена в приятеля си до такава степен,че не ми минава и през ум да му изневеря,овожавам го.
Козирог - изневерявала съм два пъти, но само защото връзката ми не ме задоволяваше нито психически, нито физически.
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
momi4e sum.zodia vodolei.izneverqvala sum......
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
хах..водолей съм и не съм изневерявала![]()