iskam nqkoi koito ima abswing 2 da mi kaje dali ima efekt i za kolko vreme srawniteln ose postiga..
Виж сега за ефект се накачули с ония електрическите по цялото тяло, полсе сложи сауна белт и седни да се люлееш на Абсуинга. Така ще има ефект.![]()
molq vi pomognete de.....
Аз имам Abswing II и да ти кажа по - добре недей си дава парите..вярно има действие ама не особено голямо..значи аз 10 минути на това чудо не мога да изкарам трудно ми е, за тебе не знамама те съветвам да не си даваш парите !!!
![]()
хора какво е това ? нещо за отслабване ли?![]()
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
Защо не идеш на фитнес,там сигурно имат абсуинг,пробвай го и ако ти хареса може да си го купиш
maika mi si go e kupila ichestno kazano nqma mnogo golqm efet i po dobre ne si davai parite
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Здравейте. Аз ползвам уреда от скоро, но вече има забележим ефект. Стоя по 20 минути на ден и никак не ми е трудно.Дори се забавлявам. Ефектът е да го ползвате по 20 мин. дневно, в продължение на 2 месеца най-много. След това може да го ползвате на седмицата по 3-4 пъти, колкото да потдържате фигурата си. Освен това, от личен опит ви казвам, че няма нужда от диети. Аз първо ям шоколад и после тренирам.
Само че зависи и от фигурата ви. На мен ми върши чудесна работа \
/
Pyrvona4alno kogato maika mi mi kaza 4e go e pory4ala si pomislih 4e pak dava pari za nqkoi bokluk ama posle kato doide moga da kaja 4e vseki den se liulqh i mn me kefi zabavlqvam se po 5-10 min i ima efektSpored men nqma da sbyka6 ako si go kupi6 no naistina moje6 da hoi6 na fitnes ima pove4e uredi i mislq 4e 6te ti svyr6at po-dobra rabota.Ne 4e tova e lo6o no prosto ne se otslabva a se stqga pone s men taka stana
![]()