.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    on the dark side of the moon

Pritesnqva li vi biv6ata/biv6iq na gadjeto vi?

Tva spore men e dosta interno.......Kogato trugnete s nqkoi i znaete 4e biv6ata/biv6iqt e zna4el mn za nego, 4e sa skasali gadno, 4e q vijda 4esto i t.n...tova pritesnqva li vi?Da imate 4uvstvoto 4e ste "zamestitel"?I ako vi pritesnqva, kakvo pravite?imate li navika da si govorite s gadjeto za BIV6I...Abe mai stanaha mn vuprosti za tova spiram

Guest
    Не не ме притесняваше. Но за сметка на това съсипа живота ми.

Град
    on the dark side of the moon
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не не ме притесняваше. Но за сметка на това съсипа живота ми.
    az bqh su6tiq slu4ai.....ne se draznih, dori da znaeh 4e sa v edin kl...i 4e vs den sa zaedno....i nakraq se okaza 4e toi ne q e zabravil napulno, a tq se okaza...pa4a

off
    Guest
    pritesnqva me

Фен
    Град
    BG
    Естествено, че те притеснява ... как няма да те притеснява. Все пак даден човек е значел много за половинката ти и е естествено да ревнуваш отначало, да се чувстваш леко застрашена и т.н. Но също толкова естествено тази несигурност трябва да отмине с времето. Ти трябва да се премириш, че даден човек е бил част от живота на любимия ти и този човек при всички положения остава част от миналото му. И това няма как да го промениш. Може да се надяваш просто да бъдеш малко по-добра от бившата и да се стараеш да не допускаш нейните грешки .... нищо повече
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Град
    Пловдив
    не мен не ми пука за бившите му...нито го питам нито нищо...а и той ме познава твърде добре и знае,че ако ме използва за заместител няма да е много здравословно..

em lmen leko me pritesnqva ma samo kato zagovorim za neq,6toto znam 4e sa moje da se zakanva da napravi 100 ne6ta no kogato q vidi se sumnqvam 4e 6te gi izpulni a moje 4ustvata da se vuurnat i oo lelelee mn mrazq da mislq za tva xaxa da se opravq xax

Голям фен
    Не ме притеснява това,че някоя знае повече за него.Нали за това съм с него,за да се опознаем,защото искам да сме заедно и нищо друго не ме интересува.Имам му доверие и му вярвам.Не сме говорили за мои бивши и негови
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Не ми е гадно, защото той хич не я харесва вече и му се струва ужасна. Така че...не се притеснявам.

Нормално е да те притеснява! Само че ако той изпитва истински чувства към теб, никога бившата няма да е проблеМ
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си