- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pritesnqva li vi biv6ata/biv6iq na gadjeto vi?
Tva spore men e dosta interno.......Kogato trugnete s nqkoi i znaete 4e biv6ata/biv6iqt e zna4el mn za nego, 4e sa skasali gadno, 4e q vijda 4esto i t.n...tova pritesnqva li vi?Da imate 4uvstvoto 4e ste "zamestitel"?I ako vi pritesnqva, kakvo pravite?imate li navika da si govorite s gadjeto za BIV6I...Abe mai stanaha mn vuprosti za tova spiram![]()
Не не ме притесняваше. Но за сметка на това съсипа живота ми.![]()
az bqh su6tiq slu4ai.....ne se draznih, dori da znaeh 4e sa v edin kl...i 4e vs den sa zaedno....i nakraq se okaza 4e toi ne q e zabravil napulno, a tq se okaza...pa4aПървоначално написано от Анонимко
![]()
pritesnqva me
Естествено, че те притеснява ... как няма да те притеснява. Все пак даден човек е значел много за половинката ти и е естествено да ревнуваш отначало, да се чувстваш леко застрашена и т.н. Но също толкова естествено тази несигурност трябва да отмине с времето. Ти трябва да се премириш, че даден човек е бил част от живота на любимия ти и този човек при всички положения остава част от миналото му. И това няма как да го промениш. Може да се надяваш просто да бъдеш малко по-добра от бившата и да се стараеш да не допускаш нейните грешки .... нищо повече![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
не мен не ми пука за бившите му...нито го питам нито нищо...а и той ме познава твърде добре и знае,че ако ме използва за заместител няма да е много здравословно..
Не ме притеснява това,че някоя знае повече за него.Нали за това съм с него,за да се опознаем,защото искам да сме заедно и нищо друго не ме интересува.Имам му доверие и му вярвам.Не сме говорили за мои бивши и негови![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Не ми е гадно, защото той хич не я харесва вече и му се струва ужасна.Така че...не се притеснявам.
Нормално е да те притеснява!Само че ако той изпитва истински чувства към теб, никога бившата няма да е проблеМ
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...