- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za kakvo da si govorim ?
zdraveite imam sledniq vupros :
M/u men i 1 momi4e ima ne6to mai - usmihva se kato q vidq a az vinagi se staraq da prikazvam s neq i da se durja dobre(po princip s malko momi4eta se durja taka kakto s neq) i tq qvno ima nqkakyv interes kym men pone malko sys sigurnost. Do tuk dobre si4ko ama nqma mnogo ne6ta za koito da si govorim i malko dialozite sa malko ednoobrazni a mi se struva rano da q pokanq da izlezem vse o6te e kajete kak da namerq ne6to pove4e za koeto da si govorim![]()
p.p. toq problem po4ti s vsqko momi4e go imam no se se namira na kysmet ne6to ob6to
zdrasti.az sam lili. da ti kaja i az imam sa6tiq problem , no s mom4etata .no da ti kaja edinstvenoto re6enie spored men e da q pokani6 na kafe ili na kino ili prosto da pita6 nena priatelka dali tia te haresva.za6toto ako ste gadjeta niama da se pritesniavate edin ot drug i 6te moje da si govorite i po-li4ni ne6ta.![]()
Най-добрият вариант е да излезете нанякъде... Защо пък да е раноКолкото по-рано ,толкова по-добре...
Пък като излезете ще намерите общи теми :P
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Питй я за любим изпълнител примерно или за любим стил музика, питай я нещо за някой филм.Толкова много неща има, за някои неща в училище и ей такива работи.
Това е тъпо. Поне мен никога не са ме впечатлявали пък и не ми е много гот да говоря за такива неща.Първоначално написано от koalka
От моя гледна точка.. захвани някои житейски въпросама не бъди сухар. Давай го по-така.. Базици-мазици.. Да има, да има!
Карай я да се смее.. Ние го обичаме това.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
hmm 6te q pokanq samo 6te vidq kak 6te stane rabotata 4e ne6to sym pesimisti4no nastroen 4e 6te doide![]()
говорете си за мене![]()
на мене ми помогна
успех
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
за глобалното затопляне, за изчезващите видове, за европейския съюз, за Жельо Желев, Петър Стоянов, Иван Костов и т.н\
/
HEP is not style! HEP is my life!
Hm.. spored men pyk shte e po-dobre da q pokanish da izlezete na razhodka ili kafence.Ima mn neshta za koito da si govorite i na 100% shte namerite obshti temi:filmi,muzika,daskalo..![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ами пич, според мен и да ти казват какво д аговориш няма да ти помогне ако не те бива в приказките. все едно да ме накарат да си разкажа урока по история(аз мразяа история) - обобщавам нещата с няколко думи вместо да разтягам лукуми както в учебника,мн мразя да изпадам в подробности на тази тематика. ако ме питаш мен направо и кажи че не т ебива в приказките - понякога се получава,щото ако тя е бъбривка ще се допълвате. ти ще говориш по-рядко и то само неша на място,това според мен ще и е достатъчно да те опознае. има ли смисъл да говорим за нещо дълго,когато все пак казваме едно и също?![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
На първа среща на мен пък ми е тъпо да говоря за някакви житейски въпроси, ако познавам толкова малко момичето!Първоначално написано от Crazy`Witch
Пък кво толкова, говори и за себе си, питай я за нея... и обратното. Нека има диалог, не монолог. Всичко друго ще е 6+![]()
Аз или имам,или нямам какво да си кажа с даден човек още от първата среща.Не върви да мислиш "теми" за разговор предварително.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
dobre ami ako se stigne do tva 4e nqma za kakvo da govorim i vuob6te ne govorim ?
Стигнете ли до там че да не се сетиш какво да и говориш целуни ч по продължително![]()
![]()
![]()
и повече пъти и ето ти нова тема на разговор
![]()
![]()
![]()
![]()
http://gorata.net/f.php?f=krooki
При мене деиства а при теб НЕ ЗНАМ
http://gorata.net/f.php?f=krooki
Всички са така...и аз бях така /не че излизах много по срещи, може би в това е бил проблемът![]()
![]()
/. Та...просто се успокояваш. Няма друг начин. Не се чудИ какво да говориш...все нещо ще ти дойде на ум - музика, филми, общи познати и приятели...все ще имаш някоя забавна история да И разкажеш.