- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нека поне веднъж да не псуваме тъпите путки, те си знаят че
Да ви еба майката на всички недорасли педерасчето дето като видите путка и й се лепите като гладно циганче на миризлива баничка. Деба идеотчетата деба, ми много ясно че тъпите путки ще искат батковци бе а не некви малки недоразвити шитс дето вярват в "уважението към жената" и "вечната любов" и други глупости ще си сте сами щото сте здухани. А на здраве ! малки лайна
пия за това![]()
Евала! Пия и аз за товаПървоначално написано от са тъпи
![]()
EMOKIDS SUCK DICKS!![]()
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
po temata ako tva e tem az sym protiv putka s batko zatova ne hodq s malki i se draznq ot kurvi s batkofci
Абе на теб кой какво ти е направил,че слагаш всички момичета под един общ множител!Я се стегни малко !Ам иначе е вярно,че момиченцата ходят по батковци .. ама поне знаят как да им свалят звезди .... ама и те ще се усетят.че правят глупости .. ама нали знеш,ще се усетят ама късно....на тях им е простено те са малки ...Първоначално написано от са тъпи
![]()
ob6t mnojitel...Първоначално написано от Diva4e
6te me skusate za poreden put... pod ob6t znamenatel se kazva!!!
Щом казваш нека така да се пише ...Първоначално написано от Анонимко
Ммм защо да те скъсваме това си е твое мнение ... мисли си каквото искаш .. аз на твое място,с твоето мислене и ако бях момче до сега да съм врътнал резбата посъветвам те и ти го направи !Вместо да се ядосваш на момиченцата
![]()
No stupid cunts allowed in here!
![]()
Първоначално написано от са тъпи
Незнам какъв ти е проблема,но че комплексите те гонят гонят те и сиг те задминават щот дори за тях с подобно поведение би останал незабележим.Сигурно се мислиш за голямата работа но на 100000% съм убедена че не си,никой нормален и пораснал човек няма да започне да изпростява по подобен начин хранейки половината население на земята.Да не говорим,че не вярвам с подобно поведение да си хванеш някое свестно момиче и то за дълго,особено при липсвата на гореспоменатото от теб уважение към жените.То хубу,че има и курвета,че такива като теб на сухо дълго време биха седяли...тъй,че недей точно по тях да плюеш ще са ти необходими
а относно тва,че повечето момичета ловят батковци,ами защо да не го правят като могат и като им допадат...защо да се занимават с недоразвити келешчета които могат да се направят на интересни единствено демонстрирайки глупост и простотия.Факт е,че има и нормални момчета в по-ранна възраст,но те отдавна са се уредили с момичета за разлика от другите,които с лопата да ги ринеш...
![]()
еее пич,виж сега не можеш да ни слагаш под един знаменател.Ясно е,че има и такива случаи-да тръгнеш с някой батко и да се правиш на голямата работа,но има и момичета като мен напр.,които искат точно споменатите от теб неща:"уважение към жената" и "вечна любов"Затова ти пожелавам успех и...не забравяй,че живота е пред теб
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Абе да ви еба в путките. Аз пускам тема в която псувам недоразвитите глапетии а тия пак почват да се обясняват със старата песен за "под общия знаменател","не сме толкова тъпи колкото изглеждаме" и т.н.
да аз за тва ходя с пикли на по 16-17 да ме мислят за голям. ама само за гъзария стават глупачкитеПървоначално написано от PluSHeNa PanDA
Аве човек я се замисли ами ако някоя от нас е на 16-17 години и ти точно тях ги слагаш под общия знаменател и какво? С право те нападат/се защитават и евентуално защитават свои приятелки...много ми е интересно на колко години си,че се извъди такъв разбирач...ако чета на диагонал поста ти 18-19(или по-голям) но ако съдя по изразеното ти мнение ми е трудно да ти дам повече от 15.Да не говорим,че възраста за която говориш е свързана с оформянето на характера,а както е известно човек се учи от опитите и грешките в живота си...също така,това,че едно момиче ходи с по-голямо момче не я кара да се държи като глупачка...може би теб те е яд,че някой батко ти е гепил момичето или нз какво завист ли прозира в думите ти (за ядът и озлоблението няма да говоря)?Замисли се какво имат "батковците" което ти нямаш...аз лично бих започнала с думата "възпитание".Имам приятелки които ходят с по-големи момчета но не се държат като празноглави глупачки за каквито ти изглежда смяташ момичетата ходещи с по-големи момчета.Мога да те уверя,че подобни момичета са страшно интелигентни и възпитани,те не са от онези които пият по купоните като свине а след това разправят как са припадали и повръщали те не са от онези които скачат на врата на всеки.Този тип момичета селовят с по-малки.Другите търсят с кого да разменят две приказки на малко по-високо ниво,търсят разбиране и подкрепа,която един мъж вече с характер може да им предложи...
sori no nqmam nervi da go chetaПървоначално написано от PluSHeNa PanDA
абе айде стига сте се разправяли а вадете пиенето!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Добър отговор...не съм и очаквала нещо повече..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Защо толкова си им се ядосал?Какво ти пречи,че си харесват големи момичета,а те не им обръщат внимание?![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!