Абе да ви еба в путките. Аз пускам тема в която псувам недоразвитите глапетии а тия пак почват да се обясняват със старата песен за "под общия знаменател","не сме толкова тъпи колкото изглеждаме" и т.н.
Цитирай Първоначално написано от PluSHeNa PanDA
Цитирай Първоначално написано от са тъпи
Да ви е** майката на всички недорасли гейчето дето като видите п*тка и й се лепите като гладно циганче на миризлива баничка. Деба идеотчетата деба, ми много ясно че тъпите путки ще искат батковци бе а не некви малки недоразвити шитс дето вярват в "уважението към жената" и "вечната любов" и други глупости ще си сте сами щото сте здухани. А на здраве ! малки лайна
Незнам какъв ти е проблема,но че комплексите те гонят гонят те и сиг те задминават щот дори за тях с подобно поведение би останал незабележим.Сигурно се мислиш за голямата работа но на 100000% съм убедена че не си,никой нормален и пораснал човек няма да започне да изпростява по подобен начин хранейки половината население на земята.Да не говорим,че не вярвам с подобно поведение да си хванеш някое свестно момиче и то за дълго,особено при липсвата на гореспоменатото от теб уважение към жените.То хубу,че има и курвета,че такива като теб на сухо дълго време биха седяли...тъй,че недей точно по тях да плюеш ще са ти необходими а относно тва,че повечето момичета ловят батковци,ами защо да не го правят като могат и като им допадат...защо да се занимават с недоразвити келешчета които могат да се направят на интересни единствено демонстрирайки глупост и простотия.Факт е,че има и нормални момчета в по-ранна възраст,но те отдавна са се уредили с момичета за разлика от другите,които с лопата да ги ринеш...
да аз за тва ходя с пикли на по 16-17 да ме мислят за голям. ама само за гъзария стават глупачките