Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Diva4e
Цитирай Първоначално написано от са тъпи
Да ви е** майката на всички недорасли гейчето дето като видите п*тка и й се лепите като гладно циганче на миризлива баничка. Деба идеотчетата деба, ми много ясно че тъпите путки ще искат батковци бе а не некви малки недоразвити шитс дето вярват в "уважението към жената" и "вечната любов" и други глупости ще си сте сами щото сте здухани. А на здраве ! малки лайна
Абе на теб кой какво ти е направил,че слагаш всички момичета под един общ множител!Я се стегни малко !Ам иначе е вярно,че момиченцата ходят по батковци .. ама поне знаят как да им свалят звезди .... ама и те ще се усетят.че правят глупости .. ама нали знеш,ще се усетят ама късно....на тях им е простено те са малки ...
ob6t mnojitel... 6te me skusate za poreden put... pod ob6t znamenatel se kazva!!!
Щом казваш нека така да се пише ... Ммм защо да те скъсваме това си е твое мнение ... мисли си каквото искаш .. аз на твое място,с твоето мислене и ако бях момче до сега да съм врътнал резбата посъветвам те и ти го направи !Вместо да се ядосваш на момиченцата