Аве човек я се замисли ами ако някоя от нас е на 16-17 години и ти точно тях ги слагаш под общия знаменател и какво? С право те нападат/се защитават и евентуално защитават свои приятелки...много ми е интересно на колко години си,че се извъди такъв разбирач...ако чета на диагонал поста ти 18-19(или по-голям) но ако съдя по изразеното ти мнение ми е трудно да ти дам повече от 15.Да не говорим,че възраста за която говориш е свързана с оформянето на характера,а както е известно човек се учи от опитите и грешките в живота си...също така,това,че едно момиче ходи с по-голямо момче не я кара да се държи като глупачка...може би теб те е яд,че някой батко ти е гепил момичето или нз какво завист ли прозира в думите ти (за ядът и озлоблението няма да говоря)?Замисли се какво имат "батковците" което ти нямаш...аз лично бих започнала с думата "възпитание".Имам приятелки които ходят с по-големи момчета но не се държат като празноглави глупачки за каквито ти изглежда смяташ момичетата ходещи с по-големи момчета.Мога да те уверя,че подобни момичета са страшно интелигентни и възпитани,те не са от онези които пият по купоните като свине а след това разправят как са припадали и повръщали те не са от онези които скачат на врата на всеки.Този тип момичета селовят с по-малки.Другите търсят с кого да разменят две приказки на малко по-високо ниво,търсят разбиране и подкрепа,която един мъж вече с характер може да им предложи...