- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кофти работа ви казвам
Кажете какво да правя ?? . Нещо се филмирам по приятелката на един мой приятел . Ама и тя нещо почва да зацапва свещите .. И не знам кво да правя ..![]()
дай повече инфо![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Добре де ,познат с който чат пат пиеме по бира .
Аз по принцип си падам малко Гадина и нямам съвест ама за това не знам кво да правя , щото ако направя нещо и после пак си е с него става малко тегаво за мене .
Ебни я бе![]()
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
То това е лесно ,ама после ?? Имам в предвит : искам да е с мене а не с него..
вкарай го в болницаПървоначално написано от гост1
![]()
грубооооПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ако рискувам и пробвам , и се получи както си мисля ще ми стане доста тъпо ..
Сприятели се с нея ... виж какво харесва тя какви интересе има обръщай и повече внимание... и какво не харесва в сегашния си приятел .. и действай ... покажи и че си нещо повече от него !Опипай си ситуацията и направи така че не ти да тичаш след нея с тя след теб .... пиши да видим дали ще се справиш ... а на колко годинки си ? Ам каквото стане неможе винаги ти да печелиш .. по добре пробвай ако не пробваш никога няма да разбереш какво можеше да стане било то хубаво или лошо!
да, най-вероятно след първия тек, ама нищо то минаваПървоначално написано от гост1
![]()
еии,хаймана..няма ме няколко днида ви контролирам..и кви съвети раздавате вече..Първоначално написано от Seizure of Power
6та божа заповед - не пожелавай жената на ближния..![]()
*измив на ръце*![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
моят съвет е да не се занимаваш с нея...колкото и да ти е трудно в моментаПървоначално написано от гост1
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
да ти кажа е по-добре да не се занимаваш с нея,но ако много я харесваш действай
По принцип не съм много влюбчив ама сега кво ми става да се е#а у главата проста не спирам да мисля за нея . Супер гадно се чувствам .
На 20 съм .. Не се натискам никога ,на принципа " перде съм " , малко небрежарка в тия работи . Те сами ми се натягат . щото съм готин![]()
ами да,п*тки бол..къде пък в тая се заби![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
еееее, трябваше направо с тва да започнешПървоначално написано от гост1
на готините им е простено, щото.... са готини![]()
Не в смисъл ,че от доста време нямам сериозна приятелка и съм го ударил на живот ... А и с мойто държание ,не ми се случва за първи път да момиче което си има приятел да ми се сваля , ама и до сега не съм се филмирал така по момиче ....
То от толкова внимание няма вече на каде , те е повече време с мене от колкото с приятеля си ....Първоначално написано от Diva4e
Mi ako si mn vliuben![]()
![]()
tragni s neq
No oq savet e da iz4aka6 .. da se uveri6 v liubovta si i da q opravi6 XaX![]()
I da ste si zaedno ........ a ako ne ti puka za priqtelq i (tvoq poznat) moje i da se pozdarpate za neq.
... ili da se sbiete ... va6 izbor
....
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Направете тройка така сички ще сте наясно със ситуацията
а сега сериозно задай си няколко въпроса сам на себе си:
Какво чустваш към нея...дали е просто увлечениеидали искаш само да покориш този връх един вид,колкото да се докажеш пред себе си какъв велик мъжкар си и че още те бива или пък храниш нещо повече от обикновенна симпатия към нея?
След това се замисли до колко държиш на приятеля си/познатия си ако ти пука поне малко за него и за чуствата му съм сигурна,че не би направил нещо с което да го накараш да се чуства зле (надявам се ако решиш обратното въпросни я да не е мн по-едър от теб и крайно ревнив)
Третият важен въпрос е свързан с момичето и с това което тя показва като чуства към теб...сигурен ли си в сигналите които тя ти подава?Дали не си внушаваш?(не ми отговаряй на тоя въпрос отговори на себе си)
И като край едно нещо ми направи впечетление ...казваш,че си "перде" ок ...но ако това беше истина в момента нямаше да задаваш въпроси и да се чудиш едно и друго твърдейки че след това най-вероятно ще се чустваш зле![]()
Перде имах в предвит ,че когато някое момиче има интерес към мен и обратното не го показвам веднага пред нея ..
А за това че сега питам в форума е друго
А защо да му взимаш гаджето и да му правиш гадно,като има още милиони момичета.Вярно,че е гадно и не трябва да се отказваш,но тук става въпрос да разделиш 2-ма души...
Ако тя иска вече е друг въпрос.Поговори си с нея и я питай с кой иска да бъде.Ако ти каже,че иска да е с теб хванете се,тя ще зареже сегашния си приятел и живота продължава-с 1 приятел повече,или по-малко...И без това в днешно време повечето не са верни![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Преди да направите, каквото и да било, реши дали си заслужава заради едно момиче да прекъсваш приятелство, което е възможно да продължи с години.А тя, ако го направи, не знам с каква съвест ще го погледне после.Не го правете, а помислете за него.