.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Самотна
    Guest

Чувствам се АДСКИ.. самотна..

Здравейте, как сте? Дано не като мен... искам просто да се оплача..
    скоро скусах с гаджето си, с когото имахме дълга връзка, аз в момента се чувствам АДСКИ самотна, защото преди бяхме заедно, а сега.. ужас, няма с кого да излизам. Приятелите ми останаха мн малко, 2-3ма, но са супер заети и не могат да се мъкнат с мен. Затова си седя по цял ден вкъщи и умирам от скука, така изкарах и сега ваканцията - почти не съм излизала и се чувствам адски самотна, нямам компания от 2-3 години, защото всички се изпокарахме и вече не се събираме, всеки си живее собствения си живот, всички ходят по купони, дискотеки, забавляват се.. а аз седя сама вкъщи
    А това са ми най-хубавите, младите години и трябва да се забавлявам възможно най-много, а аз няма дори на кого да се обадя, чувствам се сама, изоставена.. имам чувството, че никога няма да си намеря приятели и да имам с кого д излизам.. камо ли пък отново да се влюбя.. сега харесвам едно момче, но трябва да чакам до другия месец за да го видя.. и съм почти сигурна, че няма да стане нищо с него, адски ми е гадно..
    искам да имам приятели.. моля ви дайте ми някакви съвети за разнообразяване на сивото.. т.е. направо черното ми ежедневие.. да започна сама да излизам ли? като куку и пипи?
    Плс дайте съвет някакъв..
    плс

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Аре на Кафе \/ \/ \/ \/ \/ \/
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Аре на Кафе \/ \/ \/ \/ \/ \/
    Ееее да не пропусне да се предложи бе !
    Тия дни много станаха самотните момичета, тътъ.
    Самотна@
    Ами чакаш и това е, учиш си, държиш си приятелите и така. Или пускаш тема "търся си гадже" и те налазват 5-6 недоразвити. Това в кръга на шегата, естествено...

Голям фен
    Ми запознай се с нови хора в даскалото ти...Или си направи регистрация в aha,sladur,flirt4e,impulse има доста хора
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Знаеш ли че в момента в който най-малко очакваш ще се запознаеш с няколко човека които ще искаш да излизат с теб...винаги става така...закон на Мърфи....иначе може да се каже че съм била в подобно положение и май ще ти се наложи да поизчакаш малко но никога не се отчайвай....усмихвай се,не знаеш в кой момент някой може да се влюби в усмивката ти

усмихвай се,не знаеш в кой момент някой може да се влюби в усмивката ти
    Това е вярно между другото... ама като няма за какво да се усмихваш нещата не стават толкова лесно

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Ми запознай се с нови хора в даскалото ти...Или си направи регистрация в aha,sladur,flirt4e,impulse има доста хора
    като не забравяй да напишеш Hou$e RlLllZzzzzZzZ, LofkAm SI ID:43873563 и нещо мноооо оборотно в описанието (някво тъпо клише, най-вече за любовта), покажи малко плът, но скрий лицето зад ОГРОМНИ очила
    честито, ти се заобиколи с хора.... е вярно, че ще са някви чукове, но пък не си посочила критерии

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Проблемът на прекалено обсебващите дълги връзки... зарязваш близки, приятели, всичко, вниманието ти е съсредоточено само в/у един човек, и на края като се разделите - осъзнаваш колко си сам и колко неща си пренебрегнал без да се усетиш

Ами, ако учиш - излез с някоя по-близка съученичка и оттам ще се запознаеш с нови хора. Обади се на някоя стара приятелка, дори и да си има собствен живот, да се надяваме, че ще успее да ти отдели няколко часа, да те запознае с новата си компания може и да си допаднете..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Всъщност те разбирам напълно.. И какъвто и съвет да получиш, няма да има особен ефект... Това е състояние, което няма да се промени, докато не се променят обстоятелствата... Затова просто изчакай, колкото и изтъркано да звучи. По-добре да не пришпорваш нещата. Всичко се променя от само себе си ... Бъди отворена за нови запознанства и нови приятели !
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

запознай се с нови хора или запи6и се на курсове или не знам просто прави не6та които ти се правят и са ти приятни,пък и колко много готини хора има още не се притесняваи всеки има някакъв момент в живота в който се 4увства самотен въпроса е да преодолееш този момент и да продължиш напред

Мега фен Аватара на koalka
    Добре, нямаш ли някакви приятели, познати в училище?Все пак можеш да излезеш с тях, с техните компании и така.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    като не забравяй да напишеш Hou$e RlLllZzzzzZzZ, LofkAm SI ID:43873563 и нещо мноооо оборотно в описанието (някво тъпо клише, най-вече за любовта), покажи малко плът, но скрий лицето зад ОГРОМНИ очила
    честито, ти се заобиколи с хора.... е вярно, че ще са някви чукове, но пък не си посочила критерии
    [img][/img]
    Тотално ме кефиш бе човек

Guest
    Ми не, аз си излизах и с приятелите, докато ходих с гаджето си.. но те просто се отсяха и останаха истинските 2-3ма приятели.. които обаче са мн заети, дори верно мислех за рег във аха.. във флирт4е имам, но почти не влизам там, а и не съм от тези позиорки с цайсите, обичайната снимчица с присвити устни.. все едно за целувка и някви такива гъзарки, напротив - най-обикновено момиче съм.. имам си своите интереси, слушам електронна музика, а не чалга.. което няма особено значение де, ама аз да кажа
    Хаха, идеята за тема "Търся си гадже" ме израдва ама мисля да се въздържа защото не си търся гадже, а приятели.. пък ако изникне нещо интересно за гадже защо не, но не това е основната ми цел в момента, просто искам да бъда като нормалните тийнове, да излизам напред-назад, да се забавлявам и да дивея
    Е, да, аз се усмихвам, ама като говоря с някого.. едва ли ще ме видите да тръгна по улиците и да си се усмихвам ей така.. хората ще ме помислят за хахо
    Охх.. не знам.. а ми е някво неудобно да се насаждам в компаниите на хората

Самотна
    Guest
    Това горе съм аз - авторката на темата

Guest
    на колко години си?

Guest
    da si samotna tova naistina e gadno..no se svikva v vremeto.i az sam gore dolu taka..po4ti nqam priqteli ,no kakvo ot tova?! imali vsa6tnost zna4enie sled kato v kraina smetka priqteli sa tezi koito te izpolzvat po -malko ot drugite! dali 6te e po- malko ili pove4e nqma zna4enie na men li4no ne mi puka!s priqteli ili bez jivota prodaljava!

Guest
    ммм...ако имаш нужда да поговориш с някой...

Самотна
    Guest
    Ми на 17 съм.. имам профил тук, но нарочно пиша като гостенка
    da si samotna tova naistina e gadno..no se svikva v vremeto.i az sam gore dolu taka..po4ti nqam priqteli ,no kakvo ot tova?! imali vsa6tnost zna4enie sled kato v kraina smetka priqteli sa tezi koito te izpolzvat po -malko ot drugite! dali 6te e po- malko ili pove4e nqma zna4enie na men li4no ne mi puka!s priqteli ili bez jivota prodaljava!
    Да, но не ти ли е кофти, че нямаш с кого да излизаш и да споделяте емоциите? Аз много искам да намеря таква компания, някой като ми каже, че си има готина компания, в която никога не му е скучно и чстно казано ме обхваща завист.. но не някаква злоба, кефя се за човека, но ми се иска и аз д имам таква компания.. не съм имала такава компания от много време и адски мн ми липсва, искам да се запозная с нови хора, ама не ми стига смелостта да почна да се запознавам с хората по улицата..??????????????

А относно линка, който Bang Bang даде.. е, аз съм ходила на купони, просто вече и кварталните приятели ги няма..

Мерси много и за скайпа и Ай Си Кю-то на госта, може би ще ти драсна, мн си мил.. или може би мила?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    мда,не е посочила критерии.А и това ми дойде първо в главата.Все пак не върви много да си се разхожда сама Като лудите...А тва с очилата.Еми,които са грозни слагат очила,които не са си правят снимки и без очила и не слагат гримове
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ми пробвай да се запознаваш с хора из нета
    и що не пишеш от профила ? и без това пак никой няма да те познава

Самотна
    Guest
    Хах да, едва ли ще ме видите да си се разхождам сама и да се хиля като полудяла.. ако трябва да отида някъде - ОК, сама ще съм, може би, ама е така да си се разхождааам.. едва ли..

А з профила ми.. не знам, предпочитам така д пиша, като гост

Дали отново светлината ще намериш, и погледа си в нея Ти ще впериш...
    Не знаеш.
    Хах да, едва ли ще ме видите да си се разхождам сама и да се хиля като полудяла.. ако трябва да отида някъде - ОК, сама ще съм, може би, ама е така да си се разхождааам.. едва ли..
    Аз пък обичам да се разхождам сам, макар че го правя рядко. Като не ми е добре... паля колата и се качвам на Копитото. Приказка..

А това са ми най-хубавите, младите години и трябва да се забавлявам възможно най-много
    Сама си го казваш.

Така де.. Излизай навън.. Все с някой ще намериш да излезнеш и се запознавай с нови и нови хора.. Предложат ли ти да излезнеш нялъде.. било то на дискотека или купончета .. съгласявай се! Пък и има още много живот да живееш.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    А това са ми най-хубавите, младите години и трябва да се забавлявам възможно най-много
    Сама си го казваш.

Така де.. Излизай навън.. Все с някой ще намериш да излезнеш и се запознавай с нови и нови хора.. Предложат ли ти да излезнеш нялъде.. било то на дискотека или купончета .. съгласявай се! Пък и има още много живот да живееш.
    Да, така трябва да направя.. ама като няма с кого.. кофти тръпка..

DIGITAL:
    Да, ама аз нямам кола, иначе с колата и аз щях да си излизам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си