- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се АДСКИ.. самотна..
Да, пак забравих да си напиша коя съм.. е, аз съмтази отгоре
![]()
Проблемът ми е може би ниското самочувствие...Макар и да няма причина страдам от тази "болест" от малък съм така.И това ми попречи да се сприателя с хората...Сега на 16 е много трудно.Не можеш просто да отидеш някуде и да кажеш "Здарсти аз сам еди-койси приятно ми е".Колко много сам изпуснал и колко ще изпусна...Най-лошото е,че нямам приятели,с които да споделям и излизам а това ме подтиска още повече.А това мое самочувствие не знам на какво се дължи...Нито сам по-глупав от другите нито сам грозен нито нищо,има къде къде по-тъпи и грозни хора,които си имат самочувствие.Като малък бях отворено дете,но след 14 си година неще ми превъртя спрях да излизам,почнах да се срамувам от себе си и да се затварям...Казват,че е от пубертета,но не знам.Не знам какво да правя но положението вече е катастрофално...
I az sym kato teb...hodih esenta s edno momi4e no skysahme i ottogava sam sam, a priqtelite s vseki izminal den razbiram 4e sa po-skoro poznati...
Ako iska6 mi pi6i, 6te se radvam da si pogovorim![]()
Ми чесно казано съм по-зле от тебТай, че има надежда за теб.. ми контактувай повече със съученици, братовчеди..ала бала...а относно това, че с времето нещата ще се оправят не вярвай много...10 години си чакам да се оправят нещата те пък на по-лошо отиват....
Ако не си действаш ти...няма начен "потъваш"
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
Мъжко съм...т.е милПървоначално написано от Самотна
![]()
Иначе няма проблем да ми пишешДори бих се радвал ако ми пишеш
И без това и аз съм в подобно положение
![]()
![]()
Съгласна съм с това което казва crazy`witch просто си намери хора които да те забавляват и да ти е приятно с тях. Светът е пълен с готини хора.
Винаги си казвам, че отново няма да плача.
Повтарям си няма от болка да се влача.
Дори от очите да не потичат сълзи,
ръце протягам за да уловя нечии мечти.
можеш и сама да си правиш кефа,не е нужно да си заобиколена от цяла тайфа,за да се чувстваш добре!освен това разходките на спокойствие да прекрасни и изключително успокояващи ... !
запиши се на някакъв курс(йога и т.н.),за да си заета и да вършиш нещо полезно![]()
Само да знаеш колко хора са в подобно положение.....И на мен ми се е изкало да имам голяма готина компания ама не става....![]()