- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomo6t
haresvam si edno mom4e.oba4e predi tova si haresvah nai-dobria mu priatel i toi me haresva6e oba4e be6e sramejliv i ni6to ne mi kazva6e samo izlizahme zaedno ,govorehme si po telefona , no taka ili ina4e ni6to ne stana.sega si haresvam nai-dobria mu priatel i mislia 4e toi niama da ima ni6to protiv ,no neznam kak da deistvam za6toto vse pak i toi znae6e 4e se haresvame.sega i s nego hodim na kafe , podari mi podarak za rojdenia den i to mn li4en podarak ,no ne sam si gurna 4e me haresva a ne iskam da go pla6a ako kaja na niakoi da mu predade 4e go haresvam. KAK da razbera 4E me HARESVA?![]()
Най-добрият вариант е да бъдеш директна с негоПо-добре да разбереш дали има смисъл :P Защото ако няма... Кажи му, че ти допада, а ако стане на въпрос за приятеля му- просто отбележи,че е минало
Успех ти желая
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Еми, как да разбереш....виж как се държи с теб, как те гледа, как ти говори.И ако толкова не можеш да разбереш, просто му кажи, че имаш чувства.
Като излизате следващите пъти му прави леки намеци...Каквии??Понякога да ти кажа и един жест,един поглед може да те издаде колко го харесваш..Докато седите на кафе просто го хвани за ръката,ей така,без нищо...Или като го гледаш му се усмихни едно найвно.Но не се прави на няква гъзарка,бъди себе си.Не е нужно постоянно да говориш и да си измисляш тъпи истории,които дори не съществуват.Или му кажи,че момчета с име като неговото мнго те влечат...Ако духа вятър го накарай да те гушне,понеже ти е студено....И много такива от сорта.Прати му смс,но не да е много банален и така.Успех!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
А как да разбереш,че те харесва??Щом ти е направил по-личен подарък значи може би те харесва.Повечето момчета в днешно време ги е страх да направят първата крачка,за това прави тези неща,които те посъветвах по-нагоре и ако не те харесва може да започне.Все пак зависи и от самия човек.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
offf emi pitai go tolkova li e slojno ebasi?!![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
xaxaxaxa to4noПървоначално написано от Black_Cat
![]()
![]()
![]()
![]()