.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

:}{P}NAI-STRAHOTNATA CELUVKA!{P}{:

abe 4estno da vi kaja iskam raznoobrazie!:}pisna mi samo celuv4ici po ustata s ezi4e abe znaete...ta misalta mi e da mi kajete ne6to novi4ko ne6to po qko razli4na ne standartna celuvka ne6to koeto 6te se haresa mn na priqtelqt mi no ne otdolu ami po ustata abe tam nqkade!:}}}}}}}}}}}}}}}

Мега фен
    1. Засмучи долната му устна, обаче не прекалявай.
    2. Целуни го изненадващо. Хвани го неподготвен, когато се разхождате, бутни го към някоя стена и започни да го целуваш адски страстно, като не му даваш да гъкне.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: :}{P}NAI-STRAHOTNATA CELUVKA!{P}{:

Цитирай Първоначално написано от mimi_sugababe
    abe 4estno da vi kaja iskam raznoobrazie!:}pisna mi samo celuv4ici po ustata s ezi4e abe znaete...ta misalta mi e da mi kajete ne6to novi4ko ne6to po qko razli4na ne standartna celuvka ne6to koeto 6te se haresa mn na priqtelqt mi no ne otdolu ami po ustata abe tam nqkade!:}}}}}}}}}}}}}}}
    probvai celuvka s leka zahapha

P.S temata e za podrazdel "ЛЮБОВ"

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    moje da mu zasmu4esh i ezika
    Az taka pravq,a priqtelq mi mi otvryshta kato mi zahape ustnata ;]

Фен
    Град
    по света и у нас
    `Death`Whore` написа:

--------------------------------------------------------------------------------

1. Засмучи долната му устна, обаче не прекалявай.
    2. Целуни го изненадващо. Хвани го неподготвен, когато се разхождате, бутни го към някоя стена и започни да го целуваш адски страстно, като не му даваш да гъкне

Ако искаш пробвай и с някоя нежна целувка

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    их аз пък толкова обичам като се целувам с някое момче да се гледаме в очите.
    мляскаш го нежничко и го гледаш най-безсрамно и нагло в очите.....
    това с хапането също е яко, ама гледай да не почнеш да го ръфаш все пак
    алелуя.

BeHuTo_91
    Guest
    otnosno celuvkite ... sorry 4e ne e to4no po temata ama nie s moq priqtel kato se celuvame ponqkoga toi me hape ama leki4ko(mnogo e hubavo) ili puk si usukvame(ili kak da kaja) ezicite ama bez da si dopirame ustnite edin do drug.. neznam dali se se6tate ama e mnooogu qku

misi mn nqma6e da se setq!):

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    О,има хиляди начини.Пробвай с това много е яко-пиеш нещо и го целуваш,за да му го дадеш-така целувката става с вакуум и е готино.можеш по ухото да го гризнеш леко или просто да оближеш меката му част.А и пробвай да го целуваш,когато си седнала в него,като го гледаш.Абе то не може на теория да се каже,но за целувката важи същото като в сексът-смяна на темпо,на дълбочина и на пози.

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Re: :}{P}NAI-STRAHOTNATA CELUVKA!{P}{:

Еми аз или захапвам леко долната или горната устна или ги смуча
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Повече от фен
    Днес съм ядосан и ще бъда простак.

Миличка послушай деат хор, не ти казва лоши работи но имай предвид че може пък той доста изненадващо да те дръпне към някой скътано място и да ти го изсули в човката.

ami........nz!:}}}

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Като незнаеш не пиши! 10 точка от правилника!
    Благодаря!
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Супер фен
    Една целувка не е велика заради начинът ами заради поводът.
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Една целувка не е велика заради начинът ами заради поводът.
    mnogo pravilno i az sum na tova mnenie!!!

Guest
    ami pri obiknovennoto celuvane s ezik...gore dolu kak se mesti ezikut??

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    nakarai go da legne po korem zastani v/u nego prokarvai racete si po goloto mu grub4e posle zapo4ni s celuvki ot gore nadolu kam krusta kato leko zasmukva6 kojata mu probvai moje da mu haresa

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami pri obiknovennoto celuvane s ezik...gore dolu kak se mesti ezikut??
    Явно и ти си като мен, неопитвал...и без да съм опитвал ще ти кажа, както дойде, никой неможе да ти обясни как точно става, защо не обясниш какво е след като мастурбираш, ето за тоав говорим, няма обяснение..

abe tva za ezicite neznam ama znam kak moje6 da predizvika6 celuvka zna4i dokato si se celuvate samo prosto taka po ustata se otdrapva6 i si prehapva6 dolnata ustna ili si otvarq6 leko ustat ako i toi q otvori zna4i ste gotovi i..........!moje sa6to na nqkoi rojden den na podaraci na 6i6e da igraete i da se namlqskate:}}}}}}}}}}}}}}}}}}
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Опитай се до кат се целувате да му засмучеш езика... Да си го присвоиш. Ние обикновенно сприятеля ми така праим като удари на лиготия. Кой кой ще усмучи езика за него си

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

mn qka igri4ka i az iskammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:`( bazikam se be spoko ama naistina mn qko:}}}}}}}}}}}}}}}}}}

Guest
    Kfo po nestandartno iska6 ot qka smu4ka na dolnata ustna

Guest
    abe tva s gledabeto naistina e mn qko - probvah go ama trae6e cql 4as sedqh sre6tu priqtelq mi i go gledah naglo v o4ite i si prehapvah usnite kato si mislih 4e nqma da izdarji i shte me celune ,no toi napuk ne go naprai i az si otkradnah celuvkata ,koqto sashtnost be6e i parvata ni celuvka de ,no sled neq be6e dosta zabavno -kato po4nete ot hapane po usnite zasmukvane na ezika ,puskane na ezik po uhoto i sqkvi takiva..onzi den be6e mn qk

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe tva s gledabeto naistina e mn qko - probvah go ama trae6e cql 4as sedqh sre6tu priqtelq mi i go gledah naglo v o4ite i si prehapvah usnite kato si mislih 4e nqma da izdarji i shte me celune ,no toi napuk ne go naprai i az si otkradnah celuvkata ,koqto sashtnost be6e i parvata ni celuvka de ,no sled neq be6e dosta zabavno -kato po4nete ot hapane po usnite zasmukvane na ezika ,puskane na ezik po uhoto i sqkvi takiva..onzi den be6e mn qk
    Тая тема е от миналата година!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Варианти за целувки бол. Хапете се, смучете се, засмуквайте, посинявайте се .. квото искате праве, стига да ви е кеф.
    П.П. Темата верно е мноооого стара. 9.август 2006 ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си