.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен

Chuvstvam se otvratitelno

polojenieto s nashte si beshe mnogo dobre do minalata sybota, kogato bashta mi me hvana s gadjeto mi. ne pravehme nishto, samo deto toi me beshe vdignal. i ot togava sym nakazana. zabraneno mi e da izlizas (s koito i da bilo0 i da se vijdam s gadjeto mi. Az sym na 17 godini a trebva da se molq na nashte da me pusnat navynka (dori prez denq i s priqtelka). napravo se chuvstvam ujasno ujasno moleh se za tova v 5ti klas. neznam kakvo da pravq. molq vi daite mi nqkakyv syvet

Guest
    bez ubidi, s nikvi lo6i namereniq - ama va6te sa nqkvi pshiari - nemoje da si na 17 i da ne te puskat nikade kato az sam na 14 i daje i ne gi pitam dali moje da izlezna (vpro4em nikoga ne sam gi pital)

Голям фен
    male ujas, tiq hora mislqt che moq priqtel ne me uvajava shtom e napravil taka, i edinstvenata mu cel e da spi s men i da me zareje (hodim ot godina i polovina). sled tova negovite priqteli she me misqt za bokluk i she iskat i te. napravo nema dumi

Супер фен Аватара на Qnchety
    Не че искам да ги обиждам ама тея хора наистина са някви психари. А иначе поговори с тях и им кажи всичко: че твоите приятели ги пускат дори и като ги фанат с гаджетата, че всички на твоята възраст имат гаджета и секви такива. А защо не помолиш приятеля си да поговори с вашите ???

Град
    У дома пред компютъра
    Малко вдигни глава.Няма да си на 17 и да не излизаш ДАЖЕ ПРЕЗ ДЕНЯ С ПРИЯТЕЛКА.Те тия кво се праят на голяма работа, че могат да командват като, че ли си в карцера.Малко им се противопостави, кажи им повече от сериозно, че това няма да продължава така и няма да търпиш наказания.Може веднъж, два пъти да те ударят, ама няма да се повтаря, поне така мисля аз.Иначе друг начин не виждам.

Град
    OUT OF SPACE
    pogovori s ba6ta si qvno toi e problema...kaji mu 4e toi ti e seriozen priqtel ot godina i polovina i 4e dori i da ne mu se iska si ve4e porasnala i ako ne go priema dogodina stava6 na 18 i hva6ta6 p1tq na nqkade i nqma da go t1rpi6.kaji na maika ti da ti pomogne da pogovori6 s nego

Guest
    Еми говори с вашите и им обесни че си на 17 и е напълно нормално да си имаш гадже и така

tameto
    Guest
    vsa6nost,naistina zvu4i stranno i tvarde kraino ot tqhna strana.az imah shoden problem s ba6ta mi,no re6ih,4e kogato znam,4e sam sas sigurnost prava,trqbva da go pokaja,da protestiram i da otstoqvam sebe si!va6ite moje bi sa postapili taka,za6toto ne razgovarqte dostata4no,pusni gi pone na portata na tvoq svqt,pokaji,4e si porasnala,4e ima6 glava na ramenete si i moje6 da re6ava6 sama pone 4ast ot problemite si!uspeh i dano vsi4ko bade nared

чакай да станеш на 18 тогава им тегли една путка майна

Guest
    И аз подкрепям всички останали!!! Достатъчно голяма си, за да поговориш сериозно с тях. Дръж на мнението си до край и не се отказвай! Кажи им, че на такава възраст не можеш вечно да стоиш у вас. А това с наказанието ... смешна постъпка от страна на вашите. Опитай се да им докажеш, че до някаква степен си пораснала и не си вече 5-ти клас ... УСПЕХ!!!

Това горе бях аз де

Трябва да се противопоставиш на родителите си и да им обясниш своята гледна точка.Те вероятно се опитват да те предпазят, но все пак подобни ограничения са прекалени...Ако и след сериозния разговор пак не те пускат навън с приятели или с гаджето, им кажи че ще излизаш и без тяхното съгласие.Вече не си малка...

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Кажи им,че е нормално да си имаш приятел...и че ти трябва повече лична свобода, все пак си на 17! Ако не се получи, не се отчайвай...изчакай след 1година няма да имат и грам контрол над тебе тогава ще можеш да си излизаш когато си искаш...спокс и тези времена ще дойдат..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Фен
    Град
    Монтана
    Запознай ги с приятеля ти да видят, че е свестно момче. На тях просто не им се иска да приемат, че малката им дъщеричка не е вече толкова малка, но ще се наложи да свикнат с тази мисъл. Та ти си на 17!
    Успех

Ujas, kak moje,na 17!!!Napulno podkrepqm drugite govori s tqx. Nqma ve4no da im mul4i6, az det sum 3 godini po-malka ot tebe kato ne6to taka me o6tetut ili postupqt ne4estno pravq 6turi skandali ti 6te si traika6,pokaji im 4e si golqmo momi4e, za boga i kakto nqkoi be6e pisal po-gore i da te ponabiqt,ko tolko pokaji se tvurdoglava.Lele kak se vuzmutix prosto ne e istina.Tc tc aide uspex

x-tinaa
    Guest
    Ami nai-dobre e da proqvish kanibalizum nali se se6tash ako sa po edri4ki izikai priqtelq ti da ti pomogne se pak se obi4ate

6eguvam se set ami spored men edinsvenoto ne6to.koeto moje da ti pomogne slu4aq e edin iskren razgovor da im pokajesh 4e mogat da ti imat doveri.Ako tova ne pomogne posetete semeiniq psiholog.Hiade hia i zdrava \/ dont guve up

ae kakvo da ti kaja,i moite roditeli sa golemi zatrestenqci na taq tema-gadjeta!Obsnqvai obqsnqvai,ne hva6ta ni6to... az ne si pozvolqvam da vkarvam v ka6ti gadjeto,za6toto sled tova ste izhvar4a prez prozoreca..silno kazano ama e istina!A na teb,kakvo da ti kaja,ste 4aka6 da mine,ili govori s tqh ne se otkazvai!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Duff
    ae kakvo da ti kaja,i moite roditeli sa golemi zatrestenqci na taq tema-gadjeta!Obsnqvai obqsnqvai,ne hva6ta ni6to... az ne si pozvolqvam da vkarvam v ka6ti gadjeto,za6toto sled tova ste izhvar4a prez prozoreca..silno kazano ama e istina!A na teb,kakvo da ti kaja,ste 4aka6 da mine,ili govori s tqh ne se otkazvai!
    s men she se sluchi syshtoto ako go pokanq u doma napravo nqmam dumi. zashto sa takiva tiq hora, i postoqnno kazvat che toi iska samo da spi s men i takiva raboti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си