- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomognete mi da re6a tozi PROBLEM
istoriqta e mnogo dalga.no kato za na4alo da posnem ot tam 4e hodq s 1 momi4e ot godina i polvina.prez tazi godina i polvina tq postoqnno ne6to se cypi i se mra6ti.nqmalo eksyrziq ili nqkoe sabirane s priqteli ili ne6to takova na koeto tq da ne se nacypi pone 1 pat.i az kakto se predpolaga i pravih leki nameci 4e tova me drazni(za6toto naistina e drazne6to nqkoi da ti se cypi i daje da ne znae6 za6to) oba4e tq ne obra6ta6e vnimanie.i dnes ne izdarjah i po4nah razgovor s neq 4e tva e prekaleno gadno 4e iskam ot neq samo tva(da spre da se cypi,ili pone kato se cypi da kazva za6to se cypi).
i kakvo mislite stana tq pak se nacypi i izlezna ot tqh.sled koeto az i kazvam ytre kolko 4asa 6te se pribere6 za da znam koga da doida i tq mi vika mi nqma da se pribiram.
i az vikam kak taka nqma da se pribira6 kade 6te hodi6 sq i tq vika 4e kadeto si poiskala i tam obejdavah e da se pribere.PIBRA SE no pak izleze i az e ostavih na peikata pred bloka.
ta sega golemiqt vapros mi e kak da e nakaram da spre da se cypi ili pone da kazva za6to se cypi??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
awe da ti kaja nz kakuv suvet da ti dam ,oba4e spored men ili revnuva ot nqkoq druga {pomislisi nad toq vupros~moje da ne izpitva6 4uvstva kum nikoq,oba4e tq da si misli taka} ,ili {dano ne e tva} da ne te ponasq TEB,ili puk da ne haresva kompaniqta ,s koqto druji6!!! awe nz pitai q spokoino ,razgovarqite {razbrah, 4e e imalo ne6to podobno,ama vse pak...} .
Pri koito i da e ot sly4aite~Iznenadai q s ne6to ne y4akvano!!!
Бахмаааа ква е таа огромна скочубра дето не оставя място за думите ебати![]()
явно мацката просто оби4а да се цупи не поправимо едано съм те успокоила1
abeeee
deiba golemata snimka
are mani q 4e me nervi
nemoa da pro4eta za problema na mom4eto![]()
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
kittengirl ако искаш си тури по голям аватар няма проГлеми разбираш ли....![]()
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
KITTENGIRL-s kakvo neo4akvano kakvo ima6 predvit?smisal iznenada ot roda na podarak????za tova li govori6?
Моят съвет е да й кажеш в прав текст , че това те нерви много и че изглежда смешно и детинсто (между другото на колко години е ?)
Може би проблема е ,че не се чувства сигурна във връзката ви, че се вманиачава, 4е не я обичаш и т.н.,затова опитай се да предразположиш да ти каже какво става с нея,какво я тревожи
Питай я дали харесва приятелите ти, дали иска да сте по-често само двамата или и аз нз .
Дах малко повече подробности та да вникнем в проблема.
pove4eto ot priqtelite ni sa ob6ti i tq se poznava s pove4eto ot tqh dori predi men.ina4e neska to4no tva napravih kazah i v prav tekst 4e tva me drazni.a za godinite tazi godina stavame na 17 i dvamata.
Добре, а тя кво ти каза като ти и обясни, че това те дразни?Пак се нацупи или даде някакво адекватно обяснение за държанието си?
Голяма цупла си имаш за приятелкаЛошо...Такива създания аз много мразя и не мога да ги понасям.Не знам ти как издържаш на такова напрежение.Не мога да ги разбера тия хора какво искат,все нещо не им достига,все нещо не им е в ред.Не могат да се държът като нормални хора и да се усмихнат мааа му ** *** Чак аз се ядосах
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Гадно наистина, когато този човек, с който си не вижда по-далече от носа и те обвинява за всяко едно нещо!Виж, не знам дали наистина е имала повод да ти се цупи, но това определено не е начина.Когато нещо не й е харесвало е трябвало просто да дойде и да ти го каже, а тя се прави на интересна.А ти вместо да й намекваш, направо й го кажи.Все пак сте заедно една година и половина.
Говори наистина сериозно с нея, защото явно и ти, и тя не можете да излезете на глава един с друг.
Обясни й,че не си искал да я обидиш...а просто да попиташ защо е така. Кажи й,че и такава я харесваш и това не променя връзката ви,но просто понякога е малко неприятно... Кажи й това и ако е свястна ще се оправи..а ако стане по-лошо...просто почакай малко и след време пак пробвай нз...гледай да стане първия вариантУСПЕХ
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Решение искаш ли? Когато ти се нацупи, врътни си гъзето и й се нацупи и ти за тва, за дето ти се цупи тя. Ако си държи на теб, ще се извини, ще те пита кво ти е, за кво не и говориш и тем подобни.. Ако пък се прави на инат, направи се на 2 пъти инат. Надявам се, че тогава тя ще разбере ,кво е да си имаш работа с МОМЧЕ![]()