- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kazvam se Uli
Vliuben sum vuv edno momi4e ve4e 5 godini... HOdq i po guza, a tq samo me razigrava, kakvo da pravq ?!
прегази я с колата и после се върни да видиш как е![]()
HEP is not style! HEP is my life!
е как какво ? това, което правиш най-добре - ходи й по гъза още 5х5 години![]()
Остави я,защото тя никога няма да те приеме на сериозно.При условие че и угаждаш за всичко,тя знае че каквото и да направи ти винаги ще си при нея.Съжалявам че ти го казвам,но това момиче определено не те харесва,според мен трябва да я оставиш.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Най-добре спри!Първоначално написано от Анонимко
Защото ни излагаш жестоко!!!
Light The Universe
Най-добре се откажи. Няма смисъл да се занимаваш с човек, който не те заслужава.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Saglasna sam s gornite postove.Nqma smisal da hodish sled neq,qvno tq ne spodelq 4uvstvata ti.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ako naistina q obi4a6 istinski, nakaraj q da te tyrsi.Първоначално написано от Анонимко
6tom taka (s hodene podir gyza) ne staa, moje bi obratnoto 6te stane.
Qwno na neq i se igrae na gonenica, a na tebe we4e ne. Smeni igrata, nakaraj q da igrae na krienica.. ako naistina te obi4a, 6te te nameri i nakraj sweta ili 6te te iz4aka da se wyrne6 pri neq. Sega tq priema liobowta ti kato dadenost, a ne kato podaryk ot sydbata i 6ans w jiwota.
Юли???![]()
Ти си ми бе душа???![]()
Моми4ето Слави ли е ?![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Да се вземеш в ръце и да не й позволяваш така да те разиграва.Прекалено си слабохарактерен, ако това, което си написал е вярно.
Защо й ходиш по гъза,като знаеш,че те разиграва?Престани да го правиш и не ни се оплаквай,защото ти си си виновен.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
юли, хитро копеле си
и нас как ни разиграваш, пък ние как ти се връзваме...![]()
mmmm 6to da q zarqzva6 zaebi q nakaji q izdebni q v moment na slabost i q nakaji s cqlata si sila spri izvednyj vsi4ki komplimenti ne q gleidai s vlajen pogled itn
не виждаш ли че само те разиграваПървоначално написано от Анонимко
мАЙНАТА И
Първоначално написано от Seizure of Power
Kefish me
![]()
Seizure,сещаш ли се тва за "казановата"Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ostavi q.. ne se zanimavai s neq, tq ako te imashe nqkvi chustva kym tebe do sega shteshe da ti gi pokaje...Prosto ne si struva da si gubish vremeto s neq i da i vyrvish podir gyza.
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
Ako e istina - отдавна тя ти е казала май май майната ти
Ако не е - пропуснал си да и го кажеш пръв!