.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: кажете plsss

Гост2
    Guest

кажете plsss

Здравейте! Значи искам да попитам какви са тези бели точици по п***са на приятеля ми.. някои са по-малки, но има 2-3 които са колкото главата на топлийка.Моля ви, кажете ми, защото много ме е страх да не е болен и да ме зарази и мен.Благодаря предварително.

Супер фен
    Ama kakvi sa tiq beli to4ici i k1de se namirat to4no?

Гост2
    Guest
    ами не знам какви са и затова питам, но са почти навсякаде.Само най-отпред на п***са няма.Иначе има навсякъде другаде.

Ако говориш за "гъбички" може би се досещам за какво точно говориш, но не съм сигурен и аз какво представлява това, нито как се лекува (ако се лекува) нито дали е заразно или смъртоносно ... успех се пак

Гост2
    Guest
    Аз бях намерила една такава тема тук, но не ми стана ясно и затова питам пак.А и сега не знам каде се намира тази тема.Затова моля ви, ако някой знае нещо да го сподели.Благодаря предварително.

Zashto ne go nakarash da otide na lekar?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Ми трябва да е особенно внимателна, щото момчето може да се почувства тъпо, може да го приеме като критика, да се засегне и прочее. Хора секви

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Защо не го накараш да се измие??????

ами на мен обикновено ми се вдигат едни такива точици след бръснене такаче и от това може да е

Цитирай Първоначално написано от odysseus
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Ми трябва да е особенно внимателна, щото момчето може да се почувства тъпо, може да го приеме като критика, да се засегне и
    прочее. Хора секви
    ее как е всеки човек трябва да търпи критики...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Ходи на зъболекар

Супер фен
    Град
    sofiq
    a za6to ne go pita6 napravo nego?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си