- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не усещам нищо..
здравеите,искам да ви кажа че с приателят ми по 3/4 пати на седмица преди правехме секс сега жече е по редко.обаче незнам защо така като тои е в/у мен и не го усещам как влиза и излиза.защо ли се питам аз?само когато аз сам по корем и тои е зад мен тогава наи го усещам и ми е наи готино
Ne vsichko e pari!
ми явно много се навалжняваш и така много лесно влиза и по4ти не го усещаш щом по корем ти е по кеф прай го така!
Не е нормално обаче да не го усещашОтиди на лекар, може да имаш инфекция.
иначе тва за овлажняването е така,само като легнеме и почва да ме докосва и съм се подмокрила мн яко даже понякога ме е срам от тва.
Ne vsichko e pari!
Може приятеля ти да не е много надарен. не се обиждай!
Или пък тя да е по-широка... Двете неща в комбинация са просто...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Ima mnogo faktori, koito mogat da povliaqt za tova:toi da ne e mnogo nadaren, ti da si po-shiroka, da se navlajnqva6 prekaleno mnogo ili taka pronikvaneto da ne e mnogo dalboko i zatova da ne go use6ta6 ...
Probvaite drugi poziprepora4vam ti na zadna
![]()
blagodarq za otgovorite ami 4esno da vi kaja toi si e dobre nadren,moje bi problema e v men i ili e v ovlajnqvaneto ili sas tva 4e sam po 6iroka ot dolo.am na zadna e nai dobre malee napravo e super pone na men mi mnogo haresva..
Ne vsichko e pari!
ебати глупостите..Първоначално написано от CuHeo4Ka
точно обратното - колкото е по-навлажнена е ,толкова по-лесно и дълбоко ще влиза..
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
На задна ти е най-добре, защото това е една от позите с най-дълбоко проникванеПървоначално написано от moya
![]()
Gre6no sam se izrazila, prava siПървоначално написано от ABSOLUT`me
az imah predvid 4e zaradi pozata pronikvaneto moje da ne e dalboko....
Съгласна съм!Първоначално написано от MeLeNcE
[/quote]
Обаче грешите. На задна И е най-добре, защото вагината става по-тясна![]()
може на пича да му е малак ....пък и е вярно че на задна влиза доста надълбоко...щом така ти е кеф само така го прави
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Или тя е по-широка, или той не е много надарен. А може и двете.
![]()
Робинята на Quench
Обаче грешите. На задна И е най-добре, защото вагината става по-тяснаПървоначално написано от `Death`Whore`
[/quote]
За това ли при мен са тези нечовешки болки при тази поза?
tva znachi li che si se napishkala?Molq te odgovori mi chesno shtoto az cednuj se napishkah po vreme na sex i mi e mnoo gadnoПървоначално написано от moya
![]()
I az towa si pomislih.. moje puk da tq da e shiroka..Първоначално написано от Sexapilna_kukla
PS. samo tq si znai otgowora..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
На колко години си?от кога правиш сех и колко често.?колко му е голям на твоя...Дай малко инфо за да можем да ти помогнемПървоначално написано от moya
мн просто ве ! той даже не ти ги вкарва и ти си въобразяваш че те ебе...!
Обаче грешите. На задна И е най-добре, защото вагината става по-тяснаПървоначално написано от `Death`Whore`
[/quote]
Ъъъъ..Аз не съм на същото мнение!Не е ли обратното???
Или игрището е голямо..или играчите са малко...
мм..
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил