- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakva da pravqqqq
ami....imam problem...zna4i sq az i az priqtelka se zapoznahme s edni mom4eta oba4e az ne moga da se otpusn kato neq i da si prikazvam svoobodno s tqh daje sa q pitali dali si nqmam gadje i za tva ne prikazvam s tqh....kakvo me suvetvata da napravq
Излезте на кафе, поопознайте се малко и с времето ще се отпуснеш.Не се стягай толкова, няма за какво.![]()
Еми ислизай с тях по-често...няма от какво да се притесняваш....отпусни се...
Еми не се притеснявай чак толкова много...те не хапятИ аз бях така преди...но покрай приятелката си се отраках
Ще видиш,че няма нищо страшно и е забавно...
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ти не можеш да се преструваш на някой.Хубаво е,че си самата себе си и остани такава.Ако те харесат такава-хубаво,ако не здраве да е.Въпреки,че момчетата обичат по-отворени момичета...И аз съм срамежлива пък се намира и момчета,които ме харесват.И ти ще намериш,спокйноНе са само тия двамката.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Точно такаПървоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Базици.. това онова. Флиртувай. Няма нищо страшно..
Харесали са те нещо![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Кви са вариантите? Да се отпуснеш и да си прайш веселбата, или да си седиш сдухче, което все едно не е там, и на което ще излезе име, че е еди кво си, та после ще се биеш още толко по главата, депресии, мъка и тем подобни.
Излизай бе момиче, ся ти е времето, ся са ти младините, като остарееш има да ти търсишшш.....![]()