.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: suvet molq viii..

glupakkkkkkkkkkkkkk
    Guest

suvet molq viii..

tei iskam da vi pomolq za suvet 6oto moita e mnogo slojna...i taka predi vreme hodeh s edno momi4e no q ostavih zaradi druga i tq znae tova daje razbra 4e kusame kato me vidq s drugata...no ottogava mina mesec i pove4e i az o6te v na4aloto zapo4nah da izpitvam 4ustva kum biv6ata, no se poqvqva i o6te edin problem 4e ima edno momi4e s koeto se celuvam zad gurba na moeto gadje i donqkude zaebavam i biv6ata(koqto vse o6te me obi4a) i sega6nata i me e strah da ne gi naranq..za6toto naskoro govorih s biv6ata i i kazah kakvo stava i i kazah 4e 6te se vyrna pri neq kato skusam s sega6nata........no v posledno vreme zabelqzvam 4e sega6nata ima mnogo silni 4ustva kum men i me e strah da ne q naranq i vi molq za suvet kakvo da pravq (znam 4e sega 6te ima da me rugaete no takuv sum )..

P.S... zabravih da kaja 4e sega6nata mi priqtelka i momi4eto s koeto se celuvam sa ot moqt grad, a biv6ata e ot susedniq grad i s neq se vijdam malko po rqdko no pak q vijdam..

Голям фен
    Еее,много гадно си постъпил.Но,случват се и такива неща.Няма безгрешни хора.
    Какво да правиш?
    Еми,зарежи сегашната си приятелка и се хвани с бившата.Колкото и да й е гадно на сегашната все ще те преживее,нищо не е вечно.А със другата,която се целуваш...Зарежи и нея,кажи,че ти е писнало от такива криения пък и не я харесваш и си продължи с бившата.Но само да не й изневеряваш,че тогава
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

imeto glupak naistina mn ti podhojda. Ami zareji sega6nata i taq deto se celuva6 s neq i tragni s biv6ata.[/quote]
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Трима братя три сестри !!!

... още не моа да проумея кви ги вършиш, но като ми се поразмъти мозъка ш'ти напиша кво мисля

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Трима братя три сестри !!!

... още не моа да проумея кви ги вършиш, но като ми се поразмъти мозъка ш'ти напиша кво мисля
    Само, че аз разбрах!
    Ти си момче с едно голяяямо сърце.
    Споко мой.. недей предприема нищо. Ще вземе да се върнеш при старата, че туку виж си харесаш другата стара... т.е. новата сега или момичето с което се целуваш зад гърба на сегашното си гадже.., но пък знае ли се може да се намеси някоя друга.

В момента според мен си ... превъзбуден.. чудиш се какво да правиш и т.н. , а в крайна сметка нямаш кой знае какви чувстства и към трите понеже, ако наистина беше влюбен в някоя от тях щеше да си проличи, защото сам щеше да предприемеш нещо без да се допитваш до нас. Така, че каквото и да направиш .. все тая до кат не си намериш майстора.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на koalka
    Май и ти не знаеш какво искаш.Вземи седни и помисли какво е най-добре да направиш.Не може да не харесваш поне едната маааалко повече.

:D:D:D
    Guest

Re: suvet molq viii..

Цитирай Първоначално написано от glupakkkkkkkkkkkkkk
    tei iskam da vi pomolq za suvet 6oto moita e mnogo slojna...i taka predi vreme hodeh s edno momi4e no q ostavih zaradi druga i tq znae tova daje razbra 4e kusame kato me vidq s drugata...no ottogava mina mesec i pove4e i az o6te v na4aloto zapo4nah da izpitvam 4ustva kum biv6ata, no se poqvqva i o6te edin problem 4e ima edno momi4e s koeto se celuvam zad gurba na moeto gadje i donqkude zaebavam i biv6ata(koqto vse o6te me obi4a) i sega6nata i me e strah da ne gi naranq..za6toto naskoro govorih s biv6ata i i kazah kakvo stava i i kazah 4e 6te se vyrna pri neq kato skusam s sega6nata........no v posledno vreme zabelqzvam 4e sega6nata ima mnogo silni 4ustva kum men i me e strah da ne q naranq i vi molq za suvet kakvo da pravq (znam 4e sega 6te ima da me rugaete no takuv sum )..

P.S... zabravih da kaja 4e sega6nata mi priqtelka i momi4eto s koeto se celuvam sa ot moqt grad, a biv6ata e ot susedniq grad i s neq se vijdam malko po rqdko no pak q vijdam..
    Dobre doshal v kluba bace i az sam taka samo 4e neska taman s bivshata da se saberem i govorih s onova momiche s koeto se celuvah bqhme 3 choveka v 1 staq i tq kato me vidq si pomislila che sam bil s neq a az si govorih s neq za da stane qsno koi kakvo e naprikazval na bivshata mi i sq lele naprao ujas ama nqma shte si varna BIVSHATA !!!

Да обобщим
    В момента имаш една бивша приятелка която още харесваш, една настояща приятелка и една любовница нали така?
    И к'ъв точно ти е проблема?
    Ти изживяваш една истинска мъжка мечта!
    Едната я хващаш да върши домакинската работа, другата я пращаш да изкарва пари, а третата - на заточение в кревата

С други думи
    Заебавай задръжки, скрупули и съвест и ги връткай и трите
    Така е най-гот
    Може и да ги редуваш за тройки
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

aaaHaaa
    Guest

xaxa

buhahahahahaa taka si e brao e hahah basi pi4a i se oplakva a?

Сега като се замисля ситуацията има и ОЩЕ позитиви
    Например винаги ще има с кой да праснеш четворка белотец
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

:D:D:D aaaHaaa
    Guest
    muhahahaha dobre we stiga mi za taq vecher smqh nimoa poe4e
    Se pak e kofti e da si s 3 predstavi si te kak shte se 4ustvat ne e taka znam go ot li4en opit i nakraq ko napravih zapletoh koncite i sq izbrah edno ot momichetata ama dokato si q varna kolko zor shte vidq ...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Май и ти не знаеш какво искаш.
    Знае какво иска...Иска това, което Няма...

аз не виждам кво ти е лошото в тая ситуация, по добре не можеш да си... моя "съвет" - продължавай така докато можеш, а като те хванат нали знаеш на шаги песента it wasn't me.... и за която ти стане най-гадно с нея се стараеш после и така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си