- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moje li samo ot edno natiskane da se skasa devstvenate cipa
iskam da vi pitam ne6to 6toto neznam kam kogo da se obarna nqkak si trudno mi e da spodelqm tiq ne6ta s priqtelizna4i...natiskah se s priqtela mi nz kak razbirate natiskaneto no se pak...natiskah se s nego i po edno vreme kakto se natiskahme me zabolq....(znaete koe) v smisl (toi natiska6e negovata rabota v moita i po edno vreme me zabolq)no si bqhme oble4eni i dvamata no bolkata se tarpe6e nakraq mu kazah da spreme za6toto me boli i toi me upla6i i mi kaza ''da ne sme napraili ne6to '' ohhhh nzzzz
kajete mi molq viii
съмнявам се
но, ако е станало, то вие сте феномени и е наложително да бъдете затворени и дисектирани
ae kajete molq viii
nai-mnogo da te e natisnal po silno po klitora i da te e zabolqlo;]
Това е напълно невъзможноСпокойно нищо ти няма..тоест има ти де- имаш си още девствена ципа
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Оооо,не ги слушай!Ти даже си забременяла!Честито!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
I kvo moje da ste napravili mi e mnogo interesno .........![]()
![]()
![]()
еми да знаиш за другия път 150 килограмови сумисти не са за предпочитане
Нищо ти няма!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
споко бе мацко той трябва да проникне в теб за да ти го скъса абсурдно е така...въпреки 4е ципата може да се скъса и без да си правила секс ами при някакво по такова движение но не мисля 4е е станало фалш!
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Мухахах![]()
Ех дейба, и аз съм на същото мнение![]()
Голям фалш ще да е било![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Както другите казаха-не може![]()
![]()
![]()
![]()
абсилютну нивъзможну! е,болката да,ама другото...![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
няма начин![]()
skii ko... na mene daje s prust mi e burkal vutre i ne mi se spukal cipata 6toto tq se namira na okolo 7-8 sm na vutre prosto te e natisnal po silno i za tfa te e zabolqlo mene kat si vkarva prust daje ne me boli.. a daje mi dostavq vurxovno udovolstvie taka4e spx destvena si si.. i az se pritesqvax predi kato mi e burkal vutre da ne bi da me e otvoril,no razpitax malko i razbrax 4e e nevazmojno..6tom pri mene e nevazmojno pri tfoq slu4ai pa savsem...![]()
Уфф..ама големи разбирачи сте.Първоначално написано от Анонимко
Та ти вече не девствена, драга.Първоначално написано от Анонимко
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
1.Колко трябва да си глупав и/или неосведомен, за да използваш глагола "спуквам", когато става въпрос за девствена ципа? Тя не е балон.
2. И какво, ако се е скъсала ципата?