.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: SVARSHVA BARZO

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Според мен с времето той ще влезе във форма,а до тогава нека той те задоволява с пръсти или други начини.Така,докато и двамата започнете да изпитвате удоволствие от секса ще се възползвате един от друг!!! \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
    За времето да... ще се свикне и ще трае секса повече, но що като свърши веднъж спирате, давайте пак и пак и пак
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nemepoznava6
    Spored men ne6tata sled izvestno vreme 6te se normalizirat ...spoko Kaji mu kogato e mnogo vuzbuden i 6te svur6va da broi : Edno misipi,dve misipi,tri misipi pomaga 4estno
    do kolko da broim

Re: SVARSHVA BARZO

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    takam..s priqtelq mi sme ot mesec zaedno..ot 1 sedmica pravim sex..pravili sme go 4 pati...toi svarshva za max 2 3 minuti... bil e s dosta momi4eta i kazva 4e pri tqh e svarshval dosta po-trudno a az go kefq maximalno i ne moje da nameri gre6ka v men i za tova svarshva barzo..kak mislite vqrno li e tova koeto kazva? i dali s vremeto 6te zapo4nem da pravim normalen sex pone 10 20 min ?!

абе момиче ти да не ходиш с бившия ми приятел \/ \/ \/
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Град
    РЮАР

Re: SVARSHVA BARZO

Ам в този случай има два варианта :

1. Л1же не е бил с " много момичета "

2. В1збуждаш го до максимум..

Ма тка като глеам вариант №1 повече ми допада..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си