оффтопик:
Adwokat, за пореден път се репчиш не където трябва. Теб явно писането с правописни грешки и необоснованото заяждане са ти специалитет.

Нямам намерение да ти давам отчет, какво знам, как съм го научил и тн.

Обикновено мненията, който давам ги подкрепям с линкове към специализирани интернет страници, а не като теб с пожелание към роднини от женски пол.

Не се опитвай да ме сплашиш, понеже изглеждаш смешен. Никъде не съм посменал, че съм нещо повече от някого, това достатъчно образованите хора могат сами да разберат по правописа и стила на писане.

Да си жив и здрав!

онтопик: Ако не можете да преодолеете желанието си за сладко поръчайте си по интенет Stevia . Цената е около 10 долара за 110 грама. Тези 110 грама отговарят на 33 килограма захар. Естествено доставката не е включена в цената. Попитайте някой, който се занимава с бодибилдинг да включи това към следващата си поръчка. Повечето сайтове за суплементи предлагат Стевиа на Optimum Nutrition например.

Кисело мляко + плодове по избор + стевиа - става страхотен сладолед с доста малко калории.

Освен това като не ядете захар си спестяват ходенето на стоматолог, което не вярвам да ви е много приятно.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Ти си пиши по темата и не обръщай внимание на такива коментари. 9 точка от правилника!