.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Monichka
    Guest

Дали любовта си отива ?

Здравейте!Не съм писала тук отдавна,но ето ,че отново ми се наложи да търся съвет ..Така.. аз съм с човека който обичам,прекарваме цялото си време заедно ..Но (винаги има това но)виждам,че той се дистанцира от мен,нещо се е променило....Този месец се виждаме за много малко,защото той е на работа ,а и моята програма не е лека...но онези малки знаци ....преди всичките му смс-и завършваха на ,,обичам те'',а сега са толкова студени,той не се радва на малките изненади,с които се опитвам да го зарадвам,непрекъснато ми се кара и ми прави забележки,за глупости(например как съм оправила леглото и т..н),сърди се постоянно за глупости,все по често иска да си стоим в къщи вместо да излизаме,когато има възможност нито ми звани нито се интересува от мен,напоследък не си говорим мн.... Аз виждам моята приятелка и нейният приятел.... толкова сладки ! Непрекъснато си звънят и си пращат от онези сладки смс-чета.....Толкова много ми липсва вниманието на най-близкия ми човек Когато го питам ,,защо не ме обичаш вече''...отговорът е ,,стига си се лигавила знаеш,че те обичам'',но казано по неговия груб начин звучи....... гадно ..Разделяли сме се много пъти но сега отново сме заедно...всичко беше прекрасно ,но нещо се скъса Дали да продължавам да опитвам да крепя нашата връзка или просто да се оттегля с останалото ми достойнство....?Много го обичам,но незнам дали мога да издържа на непрекъснатите скандали и капризи

Guest
    Гадно е когато виждаш,че една връзка ,в която си вложила толкова много,се разпада....Но щом той се отдръпва едва ли можеш да направиш нещо повече, от това да го попиташ,какво с е е променило... Трябва сама да прецениш дали го обичаш толкова,че да не се откажеш и да продължаваш да даваш ,въпреки ,че не получаваш

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Какво да ти кажа, рано или късно щеше да се случи, никоя връзка не е вечна, особено в тази ранна възраст. Винаги има опасност нещо да се обърка
    Може би държанието му е несъзнателно, може би просто е свикнал с теб и те приема за даденост, или вече си му станала навик или просто има прекалено много проблеми и си го изкарва върху теб без да иска..

Кажи му, че няма да позволиш повече такова отношение и искаш да се разделите за известно време, за да може и двамата да обмислите положението.. Да се надяваме, че ще се стресне и ще се усети какво причинява.
    Ако пък не, ще се наложи да го преглътнеш и да оставиш вече връзката ви в миналото
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    BG
    Може просто да е в лош период и да има проблеми. Това не значи, че е спрял да те обича .... Просто се вгледай по-внимателно и потърси причината отвъд това "не ме обича" ....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Monichka
    Guest
    С него сме преминали през страшно много трудности и дори в най-лошите периоди сме успявали да запазим и да показваме постоянно любовта си.. Само факта,че той все по-често се обраща след някоя хубаво момиче по улицата ме кара да спичам....Когато някой доиде и иска да излезем на кафе или да му дам номера си,аз казвам ,че си имам приятел и нямам очи за други,но ако при него се получи това,имам чувсъвото ,че той няма да реагира по този начин..Болно ми е ,че вече не съм единствена за него ,и си мисля ,че по добре аз да сложа края въпреки ,че ще ме боли безкрайно много

Град
    dimitrovgrad
    Щом до там се е стигнало, няма смисъл да се унижаваш и да продължаваш с тези терзания - ясно е, че нещата трудно биха се оправили Най-добре го остави, преди той да го е направил заради някоя друга.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    чао чао любов

Мега фен Аватара на koalka
    Явно твоя критерий за любов са смс-ите.Не мога да разбера какво толкова сте си втълпили, че като не ви пратят смс и вече не ви обичат.Смс-ите не са критерий за любов.Моя приятел да ми е пратил най-много два смс-а за цялата ни връзка, но какво от това?Аз знам, че ме обича, а и не са ми нужни смс-и, за да го знам.
    Може да му е омръзнало да ти праща смс-и, най-много се тревожи за другите неща.Говори сериозно с него, защото явно нещо във връзката ви се е променило, за да не говорите толкова често, да не споделяте.Възможно е той да няма същите чувства, както в началото на връзката ви, но може и само на теб така да ти се струва, за това разговора е наложителен.

Monichka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Явно твоя критерий за любов са смс-ите.Не мога да разбера какво толкова сте си втълпили, че като не ви пратят смс и вече не ви обичат.Смс-ите не са критерий за любов.Моя приятел да ми е пратил най-много два смс-а за цялата ни връзка, но какво от това?Аз знам, че ме обича, а и не са ми нужни смс-и, за да го знам.
    Може да му е омръзнало да ти праща смс-и, най-много се тревожи за другите неща.Говори сериозно с него, защото явно нещо във връзката ви се е променило, за да не говорите толкова често, да не споделяте.Възможно е той да няма същите чувства, както в началото на връзката ви, но може и само на теб така да ти се струва, за това разговора е наложителен.
    Смс-ите не са критерий за любов,но това е внимание,жест,и когато тези смс-и са били безкрайно мили,сладки и изведнъж са станали дори груби и заповедни разликата е повече от явна.Просто промяната е има,но незнам за какво точно говори тя.. и точно за това пиша тук

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А моя като праща само сексуални смс-и какво да кажа. мацка, вземи се оттърви от тоя. Явно си му писнала. А и какви връзки имат повечето-събират се, след 2 месеца се разделят, след седмица са пак заедно. Лапешка работа. с моето гадже никога не сме били разделени в смисъл на скъсали, въпреки, че сме имали тежки периоди. Достатъчно големи хора сме да си решим проблемите заедно, а не поотделно и пак да се съберем.

Ами аз не съм много на ясно с това какви точно са ви взаимоотношенията, но по това което си написала съдя , че не са цветущи. Според мен няма смисъл да продължаваш така , но това само ти можеш да решиш зашото ти си знаеш как ти е по-добре с него или без . Това са си рвоите чувства.

Винаги си казвам, че отново няма да плача.
    Повтарям си няма от болка да се влача.
    Дори от очите да не потичат сълзи,
    ръце протягам за да уловя нечии мечти.

От ясно, по-ясно е, 4е не666то във връзката ви куца. Поговори с неги и разбери какво то4но е то.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Щом до там се е стигнало, няма смисъл да се унижаваш и да продължаваш с тези терзания - ясно е, че нещата трудно биха се оправили Най-добре го остави, преди той да го е направил заради някоя друга.

И кво си мислиш мила че е така лесно да сложиш край на една любов..ми не не е!Лесно е да го кажеш,но е много трудно да го направиш!Винаги съм си казвала...бори се до края и никога не се предавай!И какво като се унижава..по-добре ли е да се затвори в себе си след раздялата.. да се предаде и да не се бори за любимиа си.. ми не не е!Защото ако истински обичаш някой ще се бориш с всичките си сили за него.. ще доказваш любовта си толкова колкото е нужно,защото когато този човек види че ти даваш всичко за него,че теб не те интересува нищо друго освен него..той ще се замисли и ще си каже "Имам любовта на един прекрасен човек..този човек прави всичко за мен.За какво ми е друга?Защо да жертвам тази любов като такава силна и истинска любов трудно се намира..?" Защо трябва да се предавате бе хора.. като обичаш истински ще изтърпиш,ако трябва и цялата болка на света само да сте с този човек!Моя съвет е да се бориш за любовта си и рано или късно нещата ще се оправят!Говори си с него и такам..гледай да не си писвате...правете нещо различно!!!Отидете на екскурзиа..докажи любовта си мила!Успех и дано нещата се оправят! [-o< [-o< [-o< [-o<

Град
    dimitrovgrad
    Не съм казвала, че е лесно, казах какво е най-добре да направи.
    Не винаги това, което трябва да направиш, е просто, но въпреки това се налага понякога.
    И достойнството на човек струва повече от едно момче, което няма да е последното в живота й.
    И айде моля ти се, стига вече с тия клишета "ако истински обичаш някого"... тва да не й е последната значима връзка, че да се хваща като удавник за сламка и да си хаби силите, при положение, че дори не е сигурно дали би могла да промени нещо..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си