Щом до там се е стигнало, няма смисъл да се унижаваш и да продължаваш с тези терзания - ясно е, че нещата трудно биха се оправили Най-добре го остави, преди той да го е направил заради някоя друга.
И кво си мислиш мила че е така лесно да сложиш край на една любов..ми не не е!Лесно е да го кажеш,но е много трудно да го направиш!Винаги съм си казвала...бори се до края и никога не се предавай!И какво като се унижава..по-добре ли е да се затвори в себе си след раздялата.. да се предаде и да не се бори за любимиа си.. ми не не е!Защото ако истински обичаш някой ще се бориш с всичките си сили за него.. ще доказваш любовта си толкова колкото е нужно,защото когато този човек види че ти даваш всичко за него,че теб не те интересува нищо друго освен него..той ще се замисли и ще си каже "Имам любовта на един прекрасен човек..този човек прави всичко за мен.За какво ми е друга?Защо да жертвам тази любов като такава силна и истинска любов трудно се намира..?" Защо трябва да се предавате бе хора.. като обичаш истински ще изтърпиш,ако трябва и цялата болка на света само да сте с този човек!Моя съвет е да се бориш за любовта си и рано или късно нещата ще се оправят!Говори си с него и такам..гледай да не си писвате...правете нещо различно!!!Отидете на екскурзиа..докажи любовта си мила!Успех и дано нещата се оправят! [-o< [-o< [-o< [-o<