- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос ?
Здравейте, хора!
Всеки с проблемите си, аз с моя ...
Това, което ме `мъчи` в последно време е въпросът "Какво да взема на приятеля си за рожденният му ден?"
![]()
![]()
Като изключим всякакъв алкохол, тютюневи изделия и всичко, намиращо се в магазин за сувенири ...
Пффф аман от такива тъпи темииии!
Ние пък откъде да знаем?!Не познаваме приятеля ти!Не знаем интересите му, музикалните предпочитания, хобито му...не знаем какво иска!Деба как може да сте толкова безотговорни, че да не знаете кво иска гаджето ви ебаси!
оффтопик: Аватара ти е огромен!Намали го....
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
НАмали си аватара !![]()
Иначе-гащи![]()
Айде сега ... Знам баналните и тъпи подаръци. Но идеите ми са изчерпани и реших, че тук може да намеря някое креативно и свежо предложение :P
exploitedteen, мерси![]()
.. не бях се сетила
Или му нарисувай картинка![]()
Ама пак ти е голям аватара![]()
така ?
искамммм!!! приятелкааааа!!!!! [-o<
не мога да ти помогна ...![]()
а бе ще си намериш бе! Само няма да спираш да търсиш! Я виж под леглото няма ли някоя!![]()
ами то и аз немога все има нещо дет куца. Може би сам твърде притенциозен?![]()
Вземи някаква негова снимка, отиди в "София ленд" и поръчай да му направят карикатура.![]()
слипченцааааПървоначално написано от Mimka_sweet
![]()
Let The BEAT Control Your Body
има едни много сладки книжки за любовта, приятелството и алабала. може да му вземеш такава, обаче ако не си пада по сантиментални неща няма да му хареса, но пък да му подариш такава книжка поне ще е забавно. те са 10Х10см. може да я сложиш в няква голяма кутия и той да рови, рови и накрая като я намери да се прави, че я харесва, защото "ти си вложила сърцето си в нея"
малиии как обичам да разочаровам хората![]()
Искаш нещо креативно ли? Кръсти звезда на неговото име, сто лева струва. Сготви му вечеря, направи му изненада...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
e toi e tvoi priqtel sled kato ti ne znaesh nie ot kude da znaem?!... poznavash go predpolagam vzemi mu neshto koeto i na teb da ti haresa![]()
еротична поезия+презерватив![]()
prezervativite ne sa traini :P ne ostavat za spomen ... a ostavat v minaloto![]()
.. мисля да заложа и на готината опаковка
![]()