.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    SweetAngel
    Guest

Как мислите...

Начи не съм мн наясно с тея неща и затва реших да ви питам: ако гръдната ми обиколка е 81, а подгръдната - 70 мислите ли че ще ми стане някой сутиен, или да изчакам още малко да ми пораснат и тогава

ЦвЕтИт0
    Guest
    И мойте мерки са такива за гръдната ми е 81 за подгръдната не знам.Аз съм на 15 и досега не съм слагала сутиен но мисля в най-скоро време да си купя.Просто така си мисля че ще изглеждам по-добре по-уформени гърди макар и малки.Между другото ти на колко си.

Guest

bjbj

az sam s gradna 74 i imam sutien..

Мега фен

Re: bjbj

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az sam s gradna 74 i imam sutien..
    Какъв е смисълът от него?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    И мойте мерки са такива за гръдната ми е 81 за подгръдната не знам.Аз съм на 15 и досега не съм слагала сутиен но мисля в най-скоро време да си купя.Просто така си мисля че ще изглеждам по-добре по-уформени гърди макар и малки.Между другото ти на колко си.
    еми и аз за тва питам - дали има смисъл да мера или просто да почакам да ми пораснат още циците.Иначе съм на 14

Guest
    mI az saM S Po4ItI saShTItE mErkI GrAdNaTa mI E 82 A PoDgRaDnAtA 70 nA dVanaIse saM amA oT mInaLata GoDIna ImaM sUtIen mN e OdObEn a vIe sTe gOLemI I e NoRmALno Ve4e dA sTe sI kUpILI

Голям фен
    "а вие сте големи "

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    10 и 11 точка от правилника!

Guest
    Ами аз съм със същите мерки, и нося 32/70. Не знам на какво отговаря (A, B), но ако смяташ че ти трябва си купи.

Град
    някъде в пространството
    Ти си решаваш,но е нормално за твоите мерки да носиш сутиен

Град
    на плажа =)
    az si spomnqm 4e kogato obikolkata mi be6e 80 si vzeh parviq sutien. apak i mi podeistva mn povdiga6to na samo4uvstvieto
    oba4e kogato otidahme s 1 fr v edin magazin i kazahme iskame 4e iskame nai malkata 4a6ka ... prodava4kata ni kaza da doidem kato porasnem (togava i na dvete ni stana mn tapo ) ne ti go pojelavam

на 14 съм :P моята е 83 и си нося

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си