.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    one_small_girl
    Guest

Прекалено малки устни

Здравейте, искам да ви попитам дали знаете за някакви упражнения за оголемяване на устните.Проблема ми е че устните ми са много малки а съм на 13 и ми става много кофти като видя някое момиче с големи и красиви устни.Благодаря предварително.

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Почни да ги разтягаш...не устата, а устните сиг ще има ефект ххахахаххха

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6, 9 и 10 точка от правилника!

ЦвЕтИт0
    Guest
    Здравей.Вместо да позволяваш на размера на устните ти да влия на твоето самочувствие се замисли малко.Нима искаш да изглеждаш като ужилена от пчела.Аз лично не откривам нищо красиво в големите устни и не знам каква е тази мания да сте с големи джуки-сега по-надарените в тади област да не се обиждат. Ако все пок искаш да им предадеш малко повечко обем използвай гланц за устни с искрящ ефект.Използването на пастелни червила в тъмни цветове не е подходяшо за малки устни.Не бива и да ги очертаваш тъй като така ги правиш оптически по-малки в сровнение с реалната им големина.Айде успех.

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Слагай си гланц със силикон и си избирай цвета да е в по-светли нюанси, защото тъмния цвят и очертаването на устните ги карат да изглеждат по-малки.

Град
    там където залязва слънцето
    Няма никакви упражнения за оголемяване на устните-каквато си се родила ,такава.Ползвай гланове за обем които са прозрачни или имат съвсем светъл цвят-така опитчески устните ти ще изглеждат по големи и плътни отколкото са вдействиттелност!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

сложи си силикон като Мария )
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Zahara
    Guest
    Не мисля, че щом устните ти са малки, не трябва да ги очертаваш - даже напротив - добре сложеният молив може да направи чудеса с устните ти. Пробвай със светъл нюанс на молива, като първо очертаеш V-образната час на горната устна, а после останалата част. За да не стои прекалено изкуствено до разнеси малко навътре с пръстче, сложи червило в близък до молива нюанс (задължително по-светъл, за да ги уголеми оптически) и накрая сложи гланц в средата на долната устна за допълнителен обем. Наистина ще забележиш ефекта. Даже ако гледаш вип брадър забележи усните на Венета Райкова колко са малки без грим, а с грим колко плътни изгелждат. И не си мисли, че големите устни са дар от Бога - моите са толкова плътни, че сутрин изглеждам като пребита, и около половин час след събуждането ме болят ;(
    Надявам се да съм ти била полезна, като се гримираш сподели ефекта )))

Град
    някъде в пространството
    С по светъл гланц и молив за устни става,но упражнения за устни все още не са измислени

Guest
    Модерно е напоследък чалга певиците да си инжектират мас от задника в усните. Пробвай.

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Модерно е напоследък чалга певиците да си инжектират мас от задника в усните. Пробвай.
    Не мога да разбера защо давате такива съвети. Мислиш ли, че техните ще и разрешат? И мислиш ли, че е толкова отчаяна да си направи пластична операция? Е може и да е, но техните определено няма да и позволят. Така че спрете с тези постове. Не помагат.

ПП. И малко се замисляйте какво пишете, че вече ми дойдоха много неща, за които да се чудя! ( Например изразеното в тази тема или защо някои правят темите-ебавки)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си