- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще забременея ли ?
Ами с приятеля ми искаме да не правиме точно секс,а той да търка пениса си в клитора ми обаче мен ме е страх,той казва че няма нищо страшно и няма да забременея но незнам дали е така,моля ви помогнете ми![]()
да не би да си на 14?....имаш акъл като на зай4е...АКО СЕ ИЗПУСНЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ФАЛШ НО АКО НЕ, НЕОСВЕН ТОВА ЗАВИСИ КАКВО СИ ТЪРКА ТЯЛОТО НА ПЕНИСА ИЛИ ГЛАВИ4КАТА....
И ти пък се изказа...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Не, няма да забременееш.
Спокойно.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
spored men nemoje![]()
А ти си на 13...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
НЕМОЖЕШ да забременееш!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
HEEEEEEEEEEEEEEEEE!
ами има минимална възможност,примерно ако вземе да се изцепи там където не трябва докато се търка...щото онез малките навсякъде влизат![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
Abe ot takova ne6to ne moje da se zabremeneenie mn 4esto go pravim s moq fr..i e mn qko
![]()
Първоначално написано от Анонимко
С тез теми ме убивате..![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
абе не мога да те разбера като не си правила секс и като си мъничка защо в почти всяка тема за секс виждам твое мнение ... при положение че не си компетентна на тая тема .... незнам мн си ми странна.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
И по темата:абе дишай си спокойно няма да забременееш![]()
намали поп фолкаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
em ne edva li 6te zabremenee6.a na kolko si godini ako ne e taina?
ahahahahaha![]()
![]()
![]()
ami ako s priqtelq mi se celuvame moga li da fana rak na belite drobove ili sramni va6ki po noktite i po petite![]()
![]()
4isto informativno,ot gledna to4ka na biologiqta,ima na4in!ako priqtelq ti se izprazni na vhoda na vlagali6teto ti,za6toto spermatozoidite sa silno podvijni i izdrajlivi i mogat da se pridvijat do qicekletkata,sled koeto znae6 kvo stava...,vsa6nost badete vnimatelni i e dobre,kvoto i da pravite,da izpolzvate kaput,21-vi vek sme,ima si re6enie za vsi4ko,ako ne ti se deistva na slqpo!
![]()
spokoino nqma da ti stane ni6to osven ako toi en se izpusne za6toto kakto be6e napisal nqkue onezi malkite vlizat navsqkude
Не си бременна споко![]()
![]()
![]()
след като си на 13 цикъл имаш ли ? ако нямаш няма да забременееш само че ако имащ подобре ползваи презарватив и btw ебахти и приятеля дето имаш![]()
Кажи му, че ще става татко.Ебати темите.![]()
![]()