.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

sexoalno zadovoavane

iskam da pitam dali edo momche e sexoalno ne zadovoleno si priznava ili kato ne mu stiga hodi pri nqkoq druga

P.S.Mola da se komentira

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    хах сексоално задовоаване...ти май си правописно незадоволен
    Ми става въпрос ако приятелката му не го задоволява ли?Нормално е да поговори с нея за това и да видят заедно какво могат да направят...е ако нищо не излезе тогава остава алтернативата да смени сексуалния партньор

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Е, мъжете да не са някакви животни, които не могат да сдържат нужите си. Ако кръшкат на приятелкит си, основната причина според мен няма да е липсата на секс, ами липсата на чувства. В смисъл, ако момчето обича приятелката си, но секса не е зашеметяващ....не мисля, че ще тръгне да си начеше крастата при други.

kakto v seki sluchei i tuk ima izklucheniq ima nqkoi muje koito sa sexoalni hishtnici.A v otgovor na komentara na malka_sladuranka shte otgovorq che ne seeki mladesh moje da izchaka edno momiche kogato e gotovo togava da pravi sex i v takuv sluchen ne lipsata na chuvstva e prichina za razdqlata a SEXA.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Razkazvachut
    kakto v seki sluchei i tuk ima izklucheniq ima nqkoi muje koito sa sexoalni hishtnici.A v otgovor na komentara na malka_sladuranka shte otgovorq che ne seeki mladesh moje da izchaka edno momiche kogato e gotovo togava da pravi sex i v takuv sluchen ne lipsata na chuvstva e prichina za razdqlata a SEXA.
    Дам, всякакви хора има. Има и такива, има и други които биха изчакали момичето.

Guest
    Много си в грешка, не може да имаш чувсва към някой и да го заебеш щот ти се ебе. Яено, не е само това, имаш бая да учиш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много си в грешка, не може да имаш чувсва към някой и да го заебеш щот ти се ебе. Яено, не е само това, имаш бая да учиш
    Казах, че има всякакви хора... Друг е въпросът кои са повече..

moje da ima takiva kkoito biha izchakali no sa edenici i mnogo malko sluchei a i dori da izchaka nqkoe momche shte chaka shte chaka momicheto shte se navie da sput i posle she q zaebe i posle red sulzi red sopoli zashto taka a ne inache

Ами по темата какво да кажа например ако моита приятелка не ме задоволи не бих хукнал при друга защото я обичам... секи с характера си..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

ами нито и казват нито и изневеряват просто отиват при нея и си взимат своето!

Мега фен Аватара на koalka
    Няма да комнетираме грамотността ти...
    Та по темата-най-добре е да сподели какво му липсва, какво е най-добре да направят в секса, да каже какво му харесва, а не да го търси при друга и да изневерява.Тези мъже за мен са глупаци...

При една нормална връзка двамата партьори би трябвало да са достатъчно открити един към друг. Нормално е, когато на единя липсва нещо да поговори и да се изяснят. Лично според мен, ако едно момче се чувства незадоволено ще каже на приятелката си или просто ще направи нещо по въпроса.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си