- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- правите ли свирка на приятеля си,приятелката си?
хммм прощавай те за въпроса ама ми е интересно 4естно дали пове4ето хора правят свирка лижат...сму4ат както искате го наре4ете на гаджето си?
сори за интимния въпрос
Не се навивай да правиш свирки на гаджето, докато те чака да се навиеш за секс...иначе да, правя.
da i az na moeto momi4e lija q za da se vazbudi po barzo 4e posle e po strastna![]()
Ami da duham..ama az mai sam ti kazvala na tebe nali?
Първоначално написано от liglata_bg
ммм не знам нямам спомен да съм те питала
е сега ще знам...айде още не се е появил светеца!
Правя.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Аз много не съм сигурна какво се пита във въпроса...ама...да, приятелят ми ме лиже..смуче или както искате го наречете, както и аз него...
Едит: Ааааа разбрах...ама още спя...![]()
usak midik?
:P
правим ги тия работи,да...
Та това е най-хубавото от всичко!!!
аз на приятеля ми му правя свирки,както и той ме лиже![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Ами доставяме си подобни удоволствия)
бах,приятеля ми не се натиска за свиркирки ХИЧ, баси якото (дали ше се разсърди ако види че съм писала тука...)! аз по принцип не си умирам да правя такива манипулации,не че не ми е минавало през главата. иначе не казвам той кво ми прави или не щот кат прочете може да му стане кофти че съм писала...деа![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
мммдаа правим и ние с гаджето ми подобни работи и тя и аз
Hahaha to ostava6e i da ne mu pravq svirki...Na vs otgore mi e super gotino
![]()
ee tva e po4ti nai gotinoto ot cqlata rabota hem toi se vazbujda i mue kef na 100% hem na mene mi dostavq udovolstvie.![]()
Ne vsichko e pari!
дам лижа приятелката си... както и тя ми прави орална лубов![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
А, нищо, свикнали сме на интимни въпроси.
Да, правила съм.
Практикуваме си оралната любов с гаджето![]()
Да,духам му,както и той ме лиже!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.