- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da obi4a6 e nai slankata bolka
za6to obi4am i vse pak me boli 4e toi ne e do men za6toto e 6tastliv bez men ili moje bi za6toto o6te me obi4a i az go znam tazi bolka e nai sladkoto ne6to koet o4ovek moje da izpita bolkata ot tova da obi4a6 krasivo i sladko
tazi bolka moje da e nai sladkata no e i nai ma4itelnata a tova za nego izqsnete se s nego toi znae li 4uvstvata ti kam nego ? trqbva da znae i da se izqsnite kakvo shte pravite v posledstvie
znae za 4uvstvata mi no toi e s druga s tova mom4e imahme tolkova sseriozna vr1zzka 4e e dva li nqkoga 6te q zabravq no naistina liubovta mi tolkova silna 4e...
po prostata pri4ina 4e e s druga toi ne e qsno dali oshte te obicha no ako e taka se opitva da te zabravi kato e s neq zashtoto ako e sam toi shte misli pove4e za teb a taka ne a tazi bolka e naistina mn silna i mn sladka no e mn mn mn ma4itelna
какво да направя като се влюбих в млад мъж,а и той не е безразличен към мен?
stiga de verno li ne znae6 kakvo,6tom i toi ne e bezrazli4enПървоначално написано от Анонимко
![]()
тия "мисли" са само за кенефен размисъл
![]()
Бе глупости. Обича я, пък не е с нея. Тва ако е обич ... аз съм тропическо дърво.
Да,може да се каже,че е така![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
глупости колкото искаш![]()
![]()
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
К'во те боли?
Стомаха?
Бъбрека?
Върви на лекар... болка от лИбоФ... bullshit...
180- бан на профил 2 т.