- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- не ми става сутрин...
нормално ли е? всмисъл всяка сутрин ли трябва да ми става и ако да какво трябва да направя![]()
на мен не ми е станал всяка сутрин също така и не съм сънувал до сега мокри сънища но кво от това нали сваршвам...тъй че не се спичай от това
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
O4evidno e 4e vodish dobar sexualen jivot ili sexa ne e neshtoto koeto te interesuva tolkova!
Ако има някоя мацка до тебе ще видиш колко бързо ще ти стане![]()
Дървенето сутрин не е свързано с възбудата или със секса. Свързано е с простатата.
да, но не е задължително ти да го разбирашПървоначално написано от Анонимко
на практика от 8 часа сън при момче до 30 години - 3,25часа сумарно от времеспането пишока е в "бойна готовност" т.е в ерекция. зависи в кой момент ще се пробудиш
WTF onaq mi rabota e nadurvena dokato spq?!?!? Qkooooo \/
аз съм чувала че за един мъж е много важно сутрин да му е станал преди него,наистина може и да е нормално да не ти става.
п.п Всяка сутрин ли не ти става или само понякога?
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
ми по-скоро понякога ми става...Първоначално написано от katttto3
![]()
Може да е нормално да ти е станал сутрин, но пък е много гадно да се чудиш кака да минеш през хола и да отидеш до кенефа без някой да те види с щръкналия. \/
Споко, няма ти нищо. Нормално е да ти става, ама е напълно нормално и ако не ти става всеки път
Е, 1-2 сутрини да не стане е окей, но това показва, че простатата функционира като хората. И ***** ТАКЪВ, ТОВА НЕ СТАВА ОТ МОКРИ СЪНИЩА!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 и 6 точка от правилника!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
Така де, и аз тва имах предвид... Той е казал 4овекът, 4е понякога му става. На мене понякога ми зву4и приемливо![]()
е кое е по-добре? да ти става или да не ти става?Първоначално написано от `Death`Whore`
Разбира се, че да ти става.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А.нормално е да ти става,нормално е и да не ти става.При мене е имало случай всяка сътрин "преди мене да става",някой оът не ми става сутрин,не се притеснявай от абсолютно нищо.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
разбира се, че е по-добре постоянно да ти е станал![]()