Съжалявам,че ще ви занимавам и с моя проблем обаче наистина повече немога да се боря сама Моят проблем е следния имам си приятел,който обичам безкрайно много.До преди някъде около 1 месец всичко си беше наред и той ме обичаше и връзката ни беше много хубава. Естествено и ние си имахме проблеми,но ги разрешавахме лесно понеже се обичахме много.От някъде около 1 месец на приятелят ми нещо започна всичко да му писва.Само се нервира,че всеки ден му е един и същ,а когато аз предложа да направим нещо различно или да идем някъде другаде извън нашия град-той отказва.Твърди че вече незнаел дори какво изпитва към мен.Тези дни само аз го търся а той не проявява грам интерес.Аз му предлагам да се видим той отказва.Аз му се обаждам да го чуя и в същото време усещам че го изнервя факта,че го търся. Много го обичам и съм готова на всичко за него,а той.... незнам дали е просто период,временно нещо..или пък той си е такъв.. за мое съжаление ние нямаме общи приятели и немога да понауча нещо от тях,а и немога да се сближа с тях... какво бихте ме посаветвали...наистина вече не ми се живее от мъка..звучи много присилено .. но аз получих нещо като 2 шанс да живея преди няколко години и за 1 път от тогава съм влюбена толкова искрено и силно .. искам да си спася връзката моля ви дайте ми някакъв съвет защото ми е много мъчно така..