- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да го направя ли или не?
аз съм момиче на 13 и съм девствена.гаджето ми е на 16 и го е правил няколко пъти.и той иска секс,не че не принуждава,а ми каза да го оведомя като съм готова.мн го обичам и понякога имам чувството,че съм готова,а друг път ме е страх...заедно сме от месец и малко,но имам чувството че съм го познавала цял живот,разбираме се идеално и,естественно,от време на време се караме...да го направя ли или не?
къв секс ма сарма ти си едва на 13 отивай да оцветяваш някоя книжка.. представям си на 20 ква ще си отдоло..(кофа)![]()
П.С. много ми е любопитно защо от малките са ебете като кози?
някой ако знае да отговори на въпросчето..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Adwokat
Е бате , аз на 14 са ибах за пръв път , това означава ли , че на 20 ше ми стане 30 на 15?![]()
![]()
*Ако се чувстваш готова давай...Ама не реви , ше те боли .
мацка,няма да ги слушаш тея!казвам ти като жена-щом го обичаш-давай.и на него ще му е кеф и на теб,така че няма нишо лошо!!!прави го!!!
Еми теб ли да слуша ?? ако има едно лесно да са ебе от 10годишна..Първоначално написано от vicito
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
аре стига,бе та тя е едва на 13 години,какъв секс бе момиче......та ти още сигурно гърди като хората нямаш,и незнаеш дали ти се пишка или е*е..пък и от месец сте заедно и ти го обичаш много,как става това....на 13 години сега почвай да се учиш да различаваш любовта от харесването и привличането...стига бе ,секс ,майкооооо абе деца защо от толкова малки почвате.....
Абе тъпа п*тка кое ти е готовото че си мислиш че си готова още имаш нередовен цикъл и ми била готова кво ти е готовото на 13 години а сливата ли та сарби аман от тъпи п*тки.
1.тя е на 13!
2.дори и да се ебе от "малка",теб кво те засяга?!кво толко се ежиш?!
3.аз за парви път се ебах на 13 и не съм кофа!!!тва,че ти така си решил,не означава,че е така
Мдаа мнението ми за вас е едно и също ..... на 13 да са ебете като разпрани.. зле.. злее работата.![]()
Ти си на 13, ходите от месец и искате да правите секс. Не е нормално ако питаш мен. Поне да ходите 6-7 месеца да, но и да си малко по голяма. Аз ти предлагам да си продължите с целувки и милувки, и след 5-6 месеца ако още сте заедно и го обичаш както казваш правете секс колкото искате![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
стига де та тя е само на 13,каква любов ,и най - вече секс.....и виж какво мойто момиче VICITO,това че си се проебала на 13 не говори много добре за теб,така ,че поне си го пази за себе си...но все пак още сте малки бе,те телцата ви не са като хората оформени,че да им се радва човек......така,че помисли и дали го обичаш,щото малко се съмнявам \/
мерси за мнението на всички.обаче мисля си че сички сте били на 13!!!и не ми е мн яко да ме обиждате,така че мислех си че ще ме разберете,а вие кво?-подигравате ми се!!!е хубаво.няма смисъл да пишете вече,взех решение и донякаде ми помогна vicito.мерси мацка!!!
няма защо,не те карам,но просто ти давам съвет от опит.и умната миличка!!!
АБЕ vicito ти на колко години си?
две хубави очи,душата на дете
две хубави чои,музика лъчи
не искат и не обещават те,
душата ми се моли
дете,душата ми се моли........
Къде мааа...
- Къде отиваш ти може би?
- Към Лъвов Мост едвали не!![]()
за да ти се смеем, щоПървоначално написано от vicito
и преди да попиташ "що", ще ти отговоря - щото си смешна, що![]()
Е не тва е .... извинявай но си само на 13,ходили сте от 1 месец и вече мислиш за секс...бе не си ли много малка... Та ти сиг още нямаш цици кат хоратапа за мензис да не говорим...Според мен си много малка и не трябва да избързваш.Наистина трябва да поизчакаш !
пп:нищо лично![]()
И какво и аз бях на 13 като правих секс за първи път и бяхме заедно от 4-5 седмици,въпреки това никога не съм съжалявала.Така че какво толкова щом момичето е готово да се ебе вас какво толкова ви дразни този факт не мога да разбера?!
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Ако е готова, няма да пита непознати.
ем как няма да ме дразни на 13 години и да се ебът.....Първоначално написано от kukli4ka__
![]()
Именно. Едно е на 15/16 друго е на 13. Ебаси ти още не си в гимназия!Първоначално написано от Adwokat
ще те разочаровам-имам си мн големи цици и цикълче от година и нещо.и наистина няма нужда да пишете и т.н.беше голяма грешка да питам.можех и сама да си реша.Първоначално написано от N0_feAR