- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- otgovori pls
1 do kolko godini nai mnogo moje da 4akte bez seks
2 ako vi davata na godina po 2 milona dolara da ne rpavite sex dori 4ikii ili miksove shet se saglasiteli![]()
![]()
![]()
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
1.Това зависи само и единствено от човека.Аз лично си дадох цвекето на 14 и не съжалявам.Тогава бях готова,тогава и го направих!Може някой да е готов на 19 или на 13 няма значение.Но първо трябва да разбере,че сескът е не само удоволствие,но и голяма, не сбърках, огромна отговорност не само за самия себе си,но и за човека до него!
2.НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
1. Зависи от самия човек. Това е индивидуален въпрос. Лично аз го направих на 16, макар че от по-рано имах мераци, но така се стекоха обстоятелствата просто.
2. Момиче съм и си признавам, че не бих се отказала от секса.. съмняваме ме, че ще успея да устоя на такова изкушение. Слаби са ми ангелите.
1.Zavisi ot 4oveka, vseki go pravi kogato si re6i ili kogato se po4uvsta gotov az li4no na 17
2.Ne bih izdarjala na men sa6to sa mi slabi angelite xaxaxa![]()
1. Най-много сим откарвал почти 16 години
2. Не
Мога да стоя на хляб и вода, обаче с як сексПарите не ме интересуват.
Един за всички!Всички за секса!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
![]()
1. ...ми...незнам...Първоначално написано от jjjjjj6363
Чаках можех и до 17-18 предполагам..
2. Ще се съглася... Парите управляват света....
2- NE !![]()
Admin-Coki:
огромен размер на аватар!
/забрана за ползване на такъв
1. 8ми клас (не помня точно на колко бях)
2. Ами мен без никой нищо да ми плаща не бях правил нищо от тия към 7-8 месеца ... ама не бих се навил за пари никога
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
-----------------
Непоправим романтик
1.До 15 години сигурно!
2.Да ще изтърпя една година и после всеки ден ще плащам на някоя готина мацка да ми цепи патлака!