.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Съвет за gsm

Скоро ще си взимам нов телефон, но ми е нужна малко помощ, тъй като не съм много наясно.
    Харесала съм си нокия 7373.Но се колебая и за нокия 6131.Но първата ми е много на сърце(признавам си, че е заради външния вид).
    Вие кой от двата бихте ме посъветвали да си взема ? Може да ми препоръчате друг телефон към 400 лева(предпочитам да е нокия, но и съвети за модели на други марки приемам).

shaka_kan
    Guest
    hei I az iskah da si vzema nokia 7373... n0 v p0sledstvie se otkazah! Predi nqk0lk0 dena si vzeh LG KG800 i sum adski d0v0dlna za sega de! P0ra4ah si g0 r0z0v i kat0 dizain e strah0ten, haresva mi..a i parite sega kat0 e na pr0m0cia sa mu malk0 280lv..zaslujava si!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Мен много ме радва нокия-6300-много стилен и тънък телефон с доста екстри и е горе-долу около 400 лв,зависи от къде си го купуваш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Някаде по Дунав
    Мен пък Nokia N95 \/
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от изгонена__от__рая
    Мен пък Nokia N95 \/
    И мен ме кефи, но е над 1000 лева, така че не виждам защо си го споменала изобщо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си