- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уж да, ама май не
Уж едно момче от даскалото ме харесвало, намери ми скайпа... пишем си и е готин човек, ходили сме веднъж на кафе... ОБАЧЕ като се засечем в даскало и като го погледна той се извърта поглед... само ако жървим един срещу друг и няма начин мсе поздравяваме... май ме отбягва![]()
Харесва те , ама те отбягва ?Май е срамежливо момчето
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Или просто се държи на дистанция от теб.
И иска да се дразниш като не те поздравява, въпреки, че знае, че ти знаеш, че те харесва. Абе, тва е нещо като защитна реакция![]()
аз пък си мисля, че той те харесва , но го е страх да не го отрежеш пред цялото даскало и да го направиш за смях, затова предпочита да те държи на дистанция!
а ти харесваш ли го и искаш ли да има нещо м/у вас?ако да просто му покажи че няма от кво да се страхува!Питай го що веднъж е мн готин , а след тва се държи странно?!?!?!?!![]()
ако те кефи тва момче ше ти дам о6те съвети
![]()
Да, ако наистина те кефи направи нещо по въпросаНяма смисъл да чакаш :P
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
дадада...моляПървоначално написано от die eiskoenigin
![]()
![]()
Ами по принцип неговите приятели от даскалото много го базикат заради мен... пък той винаги е с тях а аз се сдухвам от неговите френдовеПървоначално написано от sasha_90
![]()
тоя се прави на недостъпна кучка![]()
16 и 18 годишни...
е ние не сме гаджета за да им тегли майната... за а те са на преден план![]()
еми щом те кефи .... можеш например в скайп като си пишете да го питаш що си мени така поведението и да му кажеш нещо от сорта: "Ти да не би да се срамуваш, че ме познаваш?".Очакваният отговор е НЕ! и тогава ти казваш ми защо тогава сега си толкоз готин, а в у-ще ме отбягваш?"В общи линии въртиш ,сучеш и жсе едно си питаш:ЗАЩО, ТА ЗАЩО?Можеш да питаш да не би нещо в твоето поведение да го притеснява? и така не го оставяш на мира докато не ти каже че те харесва и ти тогава: Ах какво съвпадение и аз така!!!!!!!!![]()
Може би се срамува, а може би и вече е изгубил интерес.
Е не може от веднъж да се изгуби интереса. Тря си причина, за да се случи. По-скоро иска по-бавно да се развият нещата може би, може би е срамежлив, може би иска да види как се държи тя, дали тя има интерес и т.н.
хиляди пъти съм казвала, че това да гадаеш и да търсиш сам истината е глупаво и безполезно губене на време! в тези неща човек трябва да се научи да бъде директен!!! след като чатите в скайп просто го питай на какво се дължи поведението му и не го остявай докато не ти даде правдоподобно обяснение![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Emi ne te otbqgva!Prosto e sramejliv 100% s1m sigurna...iii poprincip m1jete pred drygite hora mn ne si pokazvat 4uvstvata taka 4e spokoako naistina te haresva nqma da si pokazva 4uvstvata pred drygite hora ami 6e zapazi 4uvstvata si samo za vas 2mata...vs ti e ok...da ti imam problema
![]()
А може и да има гадже в училищетоЕдна приятелка ходеше с трима и единият беше от училището
![]()
ami zna4i ili mom4eto predpo4ita priqtelite si pred teb...ili...prosto go e sram...ama 6te e mnogo tapo ako i dvamata se haresvate ama ni6to ne izlize samo za6toto ego go e sram a pak ti se sduhva6...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Е добре ти сама каза, че си пишете в скайп. попитай го!
Let The BEAT Control Your Body