.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    йкмжцйк,йц
    Guest

Уж да, ама май не

Уж едно момче от даскалото ме харесвало, намери ми скайпа... пишем си и е готин човек, ходили сме веднъж на кафе... ОБАЧЕ като се засечем в даскало и като го погледна той се извърта поглед... само ако жървим един срещу друг и няма начин мсе поздравяваме... май ме отбягва

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Харесва те , ама те отбягва ? Май е срамежливо момчето
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Или просто се държи на дистанция от теб.
    И иска да се дразниш като не те поздравява, въпреки, че знае, че ти знаеш, че те харесва. Абе, тва е нещо като защитна реакция

Град
    софия
    аз пък си мисля, че той те харесва , но го е страх да не го отрежеш пред цялото даскало и да го направиш за смях, затова предпочита да те държи на дистанция!
    а ти харесваш ли го и искаш ли да има нещо м/у вас?ако да просто му покажи че няма от кво да се страхува!Питай го що веднъж е мн готин , а след тва се държи странно?!?!?!?!
    ако те кефи тва момче ше ти дам о6те съвети

Да, ако наистина те кефи направи нещо по въпроса Няма смисъл да чакаш :P
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от die eiskoenigin
    ако те кефи тва момче ше ти дам о6те съвети
    дадада...моля

Мега фен Аватара на sasha_90
    ili te haresva i e sramejliv ili ne te haresva

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ами по принцип неговите приятели от даскалото много го базикат заради мен... пък той винаги е с тях а аз се сдухвам от неговите френдове

Супер фен
    Град
    Мбабане
    тоя се прави на недостъпна кучка

aham, negovite frendove 6tom go ebavat zaradi teb na4i ne sa mu nikvi frendove, a toi ako zaradi tqh te otbqgva na4i e o6te s detski akul, ako be6e malko po golqm 6te6e da im tegli edna na frendovete si i da trugne s teb, btw koi klas ste?

Guest
    16 и 18 годишни...

е ние не сме гаджета за да им тегли майната... за а те са на преден план

Град
    софия
    еми щом те кефи .... можеш например в скайп като си пишете да го питаш що си мени така поведението и да му кажеш нещо от сорта: "Ти да не би да се срамуваш, че ме познаваш?".Очакваният отговор е НЕ! и тогава ти казваш ми защо тогава сега си толкоз готин, а в у-ще ме отбягваш?"В общи линии въртиш ,сучеш и жсе едно си питаш:ЗАЩО, ТА ЗАЩО?Можеш да питаш да не би нещо в твоето поведение да го притеснява? и така не го оставяш на мира докато не ти каже че те харесва и ти тогава: Ах какво съвпадение и аз така!!!!!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Може би се срамува, а може би и вече е изгубил интерес.

Е не може от веднъж да се изгуби интереса. Тря си причина, за да се случи. По-скоро иска по-бавно да се развият нещата може би, може би е срамежлив, може би иска да види как се държи тя, дали тя има интерес и т.н.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    хиляди пъти съм казвала, че това да гадаеш и да търсиш сам истината е глупаво и безполезно губене на време! в тези неща човек трябва да се научи да бъде директен!!! след като чатите в скайп просто го питай на какво се дължи поведението му и не го остявай докато не ти даде правдоподобно обяснение
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Супер фен
    Emi ne te otbqgva!Prosto e sramejliv 100% s1m sigurna...iii poprincip m1jete pred drygite hora mn ne si pokazvat 4uvstvata taka 4e spoko ako naistina te haresva nqma da si pokazva 4uvstvata pred drygite hora ami 6e zapazi 4uvstvata si samo za vas 2mata...vs ti e ok...da ti imam problema

Мега фен
    А може и да има гадже в училището Една приятелка ходеше с трима и единият беше от училището

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ами по принцип неговите приятели от даскалото много го базикат заради мен... пък той винаги е с тях а аз се сдухвам от неговите френдове
    ami zna4i ili mom4eto predpo4ita priqtelite si pred teb...ili...prosto go e sram...ama 6te e mnogo tapo ako i dvamata se haresvate ama ni6to ne izlize samo za6toto ego go e sram a pak ti se sduhva6...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Е добре ти сама каза, че си пишете в скайп. попитай го!
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си