.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    neznamvecekoq
    Guest

imate li ve4eren 4as i vliae li toi vurhy vryzkata vi

Vuprosa e iasen-na kolko godini ste,imate li chas s koito da se suobraziavate i okazva li toi negativno otnoshenie vyrxu vruzkata vi,osobeno kogato gadjeto nqma ogranicheniq i e po-golqmo ot vas.. suobrazqva li se s vashiq chas ili mu e dosadno i se drazni?!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Чи кат ниса саобразява ,за кфо ти е ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Аз съм на 18,но когато бях по-малка приятелят ми нямаше никакъв проблем с вечерния ми час!Даже всяка вечер ме изпращаше до нас,за да не се притесняват наште!Беше весело,винаги се е съобразявал,но това все пак е и до обич!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

neznamvecekoq
    Guest
    i moia vinagi se e suobraziaval ,no naposledyk se karame mnogo zaradi tova i mi e mnogo mychno zashtoto nqma kak da mu dokaja che ne se pribiram po sobstveno jelanie a po zaduljenie i vyob6te golqma kasha... toi misli che az triabva da promenia tova a viarvaite mi v tazi situaciq hi4 ne e lesno.. ;(

neznamvecekoq
    Guest
    p.s. na 16 i 1/2 sum 4asa e 11

ми, гаджето ми е по-малка от мене с 1 година и тя има вечерен час, обикновенно 7.30 - 9.00 нещо такова, през седмицата рядко излиза, виждаме се като отида да я зема от даскало което става чет и пет, но тогава е до към 3 най-късно, неделя не винаги излиза, понеделник и вторник се виждаме за половин един час най-много, сряда не се виждаме освен ако не дойде до мойто даскало и то пак до към 3 часа. И да съобразявам се с вечерния и час и тя също се съобразява и се прибира на време (аз я изпращам)
    Аве кофти работа си е така и е досадно щото я виждам за много малко време, но пък така няма да си омръзнеме бързо
    Аз нямам вечерен час
    Аз съм на 17, тя на 16

Гррррррр ти си на 16 и се прибираш в 11, блазе ти, радвай се и на това

Guest
    е за какво ви е до по-късно... според мен е нормално

neznamvecekoq
    Guest
    az se radvam,no vyprosa e che ne6tata mejdy nas sa mnogo seriozni,zaednoi sme ot mnogo vreme i ve4e daje mislim da jiveem zaedno sled 1 godina i taka sme si siknali da sme neprekusnato zaedno vupreki 4e az sum na y4ili6te a toi na rabota 4e ni se iska i da prespivame zaedno no tova ve4e e naistina trudno da si go izmolq na 16 ot mama ina4e kogato 6te ima kupon ili ne6to takova me e puskala no ina4e ne -bila sum o6te mn malka ne 4e ne znae 4e ne dum devstvena

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Аз съм на 17 и по принцип нямам вечер час, но рядко седя до късно.... Само петък и събота обичам да си шлая.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Ми на 17 съм и имам вечерен час... Ама нямам връзка, за която да се притесняваМ дали ще попречи.... Иначе е кофти да. А и не винаги човека, с който си би те разбрал
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Град
    somewhere
    Ами аз съм на 15 и нямам вечерен час. Прибирам се когато искам и гаджето се съобразява с това

Град
    on the dark side of the moon
    Mi na 16 i pol....pz sedmicata mi e 10 4asa a petuka i pz weekenda- nqmam.... \/ Poslednoto mi gadje be6e na 18 i malko se draze6e ot tova 4e sum do deset....OBA4E PUK TOI PO4TO VSEKI WEEKEND NE BE6E V SF , TAKA 4E NE SE 4UVSTVAH VINOVNO

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    На 16 (почти 17) съм и нямам час от 15 годишна. Следователно няма как да се отразява по някакъв начин.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Na 16 godini,sam i nqmam ve4eren 4as! Nikoga ne sam imala!Kato bqh po malka pitah moje li da otida nqkade!No sega kazvam samo kade otivam!Radvam se na svobodata,koqto mi davat roditelite mi i za tova ne zloupotrebqvam s neq!
    Luja e,ne 4uva6 li spri se!Luja e, po4akai vurni se!Luja e,surceto mi stene!Luja e,4e moga bez TEBE!

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не оказва никакво влияние.Имам вечерен час и съм на 16, все пак съм момиче.А и не мога да се прибера примерно един през ноща, а наще да ме мислят къде ходя по нощите.Прибирам се към 8-9.

nqmam ve4eren 4as pak i da imam pak nqma da mi popre4i na vraskata

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Нямам вечерен час

След някой друг месец ставам на 18. Нямам вечерен час и никога не съм имала. През седмицата не излизам, защото приятеля ми е студент и си идва само петък и събота. Тогава сме заедно докогато си искаме. Родителите ми разбират, как се чувствам, като не съм го виждала цяла седмица и как ми е липсвал и не ми правят проблеми( за което съм им благодарна). Но дори и да имах някакъв час, това едва ли би се отразило на връзката ни.

Град
    ..във един измислен свят..
    Ами на 14 съм и излизам до 9 през седмицата . Когато помоля събота или петък,като имаме банкет,съм до 10и30-11 =D>

Скоро ще навърша 19 години. Никога не съм имала проблеми с родителите си. Никога не са ми поставяли вечерен час, но и аз никога не съм злоупотребявала с това.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Нямам вечерен час,особено като става въпрос за ваканции,или почивни дни.Докато съм на училище не излизам по принцип много из града,понеже не ми се ходи,имам за учене и гаджето е в друг град.А като дойде петък и събота си се прибирам към 4:30,5 часа Но живея в малък град и за това е така,пък и сестра ми е по-голяма от мен,а аз излизам само с нея А лятото едвам виждам очите на майка ми и баща ми.Прибирам си,ям,излизам,прибирам се да спя,пак ям на сутринта,излизам,после се прибирам да ям и пак излизам....И това е кръговрата лятото.Е,естествено има и дни,в които не ми е добре,или просто решавам да си легна като човек,но са рядкост...То тогава и баща ми му върви най-много в работата,така че с него пък едвам се виждам...
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Нямам вечерен час,особено като става въпрос за ваканции,или почивни дни.Докато съм на училище не излизам по принцип много из града,понеже не ми се ходи,имам за учене и гаджето е в друг град.А като дойде петък и събота си се прибирам към 4:30,5 часа Но живея в малък град и за това е така,пък и сестра ми е по-голяма от мен,а аз излизам само с нея А лятото едвам виждам очите на майка ми и баща ми.Прибирам си,ям,излизам,прибирам се да спя,пак ям на сутринта,излизам,после се прибирам да ям и пак излизам....И това е кръговрата лятото.Е,естествено има и дни,в които не ми е добре,или просто решавам да си легна като човек,но са рядкост...То тогава и баща ми му върви най-много в работата,така че с него пък едвам се виждам...
    Забравих да добавя,че съм на 14
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Ami na 15 sym i vecherniq mi chas e 9:30 - 10:00h.Do sega ne sym imala problemi s gadjeto za tova tochno.Poprincip roditelite mi kato znaqt,che sym s priqtelq mi i ne se prit koga shte si doida.A nqkoi pyt dori sedim v doma,za da moje poveche da sme si zaedno.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    пфффф естествено, че нямам вечерен час! пък и да имах ако не се съобразява за кво ми е!
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    е за какво ви е до по-късно... според мен е нормално
    Така е.Напълно е нормално до 11-до по-късно какво толкова ще правите...
    хъхъ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си