.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Guest

Vazmojno li e samo zaradi tova da me ostavi???

zna4i imam mnogo t1p problem,no mislq 4e vse pak e problem pone za men.az sam na 16 godini i o6te ne sam pravila sex.ne 4e me e strah da go napravq,no edinstveniq mi problem e 4e mislq 4e imam malki gardi.ne 4e sam savsem ploska no vse pak ne sam kato na pamela andersanDali tova 6te e problem za gadjeto mi?toi postoqnno kato vidq nqkoe momi4e koeto ima golemi bombi i vednaga o4ite mu blqsvat.i me e strah kato vidi moite malki cici i da se otkaje ot men.vazmojno li e samo zaradfi cicite mi da me ostavi?ne 4e mislq 4e taka 6te stane no vse pak iskam da razbera ot drugite.pls kaje mi

Re: Vazmojno li e samo zaradi tova da me ostavi???

Spoko екстра си си заеби го тоя ела при мен :P аз нямам претенции и няма да те оставя :P

Мега фен
    Дори и да си със сутиен с подплънки, той е наясно, че не си особено надарена. А и дори и малките гърди са възбуждащи. И не, няма да те остави заради малките ти гърди.

Guest
    a ako nqmam nikakviiii

PP. ne sum avtorkata

prosto sum na 15...po4ti 16 godini i nqam nikvi cici... mnogo me e sram ot tva i tova mi e edinstveniq kompleks

Стига с тия глупости!Човека,ако иска да бъде с тебе,няма да те зареже,щото гърдите ти са като шам фъстък!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Супер фен
    Град
    Мбабане
    може, що да не може ?

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    А вие от къде сте толкова сигурни че няма да я зареже след като не го познавате....мн го знайте на къв акъл е,може само цици да са му в главата

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    А вие от къде сте толкова сигурни че няма да я зареже след като не го познавате....мн го знайте на къв акъл е,може само цици да са му в главата
    Права си, и аз това казвам,че само ако му пука за нея,няма да я зареже, а той може само да иска да мачка банички!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    на север от полюса...
    заеби го тоя ела при мен
    Нали момичето каза,че още не е правило секс,където го захвърляте,господине?
    И не, няма да те остави заради малките ти гърди.
    Я,телепатия!В такъв случай бихте ли влезли в главата на Бил Гейтс(не тази бе,момче!) и го накарали да преведе няколко милиона на сметка номер 852019469070 в ОББ.Добре ще ми дойдат-пациентите намаляват...
    a ako nqmam nikakviiii
    Сигурна ли сте,че не сте момче?
    гърдите ти са като шам фъстък!
    Йо-йо,това да не е нова рима от песен на Гошо от Почивка?Нали знаете-шам-фъстъкът има черупка,а пък момичето не е от костенурките-нинджа.
    може само цици да са му в главата
    Мдаа,циците рязко изместват мозъка от съдържанието на черепната кутия.Това е само заради силикона,да знаете.Добре,че не живеем в Силиконовата долина,че тогава в главата на младежа щеше да има основно микропроцесори и транзистори.
    той може само да иска да мачка банички!
    Уважаеми,ако това беше вярно той просто щеше да стане баничар,а случаят определено не е такъв.Все пак за това не се изисква висше образование по ядрена физика и е по силите дори и на средностатистическия писач в този форум,колкото и да не ви се вярва.

абе всички момчета с вкуса си. може да харесва големи цици,ама за повечето момчета е по-важно да са оформени и стегнати. те и мойте не са като на ан никол смит, ама и като фъстъци не са,предполагам съм горе-долу в твойто положение. ами според мен не заради гърдите трябва да се чудиш дали да го направиш,а заради възрастта. обаче според критериите на съвременното общество минимума е 15, а на 16-17 е идеално,така че аз ти казвам да действаш ако няма други проблеми. един мой приятел също създава вшечатление на такъв дето обича грамадни цици и големи задници(всъщност той е точно такъв),ама точно той каза че е мн по-важно да са стегнати и оформени,с изв че се повтарям. аре поживо поздраво
    Don't let nobody tell you, your life is over,
    Be every color that you are,
    Into the rush now,
    You don't have to know how,
    Know it all before you'll try.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Д-р_Менгеме, Г-не,казва се Жоро от почивка,а и едвали неживущите във Варна са запознати с понятието :P

ами аз мисля 4е ве4е го е забелязал и щом и той е готов и го исак зна4и това няма да му е никакъв проблем...и не е нужно да си с цици на памела за да те харесват!

освен това нейните са от селикон така играта не е 4есна!

Guest
    dupkata ako e 6iroka moje i bez cici

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако е човек на място, няма да те остави..
    бахти жените не сме едни цици ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i imam mnogo t1p problem,no mislq 4e vse pak e problem pone za men.az sam na 16 godini i o6te ne sam pravila sex.ne 4e me e strah da go napravq,no edinstveniq mi problem e 4e mislq 4e imam malki gardi.ne 4e sam savsem ploska no vse pak ne sam kato na pamela andersanDali tova 6te e problem za gadjeto mi?toi postoqnno kato vidq nqkoe momi4e koeto ima golemi bombi i vednaga o4ite mu blqsvat.i me e strah kato vidi moite malki cici i da se otkaje ot men.vazmojno li e samo zaradfi cicite mi da me ostavi?ne 4e mislq 4e taka 6te stane no vse pak iskam da razbera ot drugite.pls kaje mi
    Hich da ne ti puka!!! Az sum na 18 i sum pochti ploska !! Mn sa mi malki... ma nie zatva go pravim i az si sedq s edin sutien det mn dobre mi sedi... i ne se komplexiram...prosto si zemi hubav sutieen iiii si4ko she e na 6

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    mislq,4e ako ima nqkakvi 4yvstva kum teb nqma da my napravi vpe4etlenie 4e ima6 maluk bust

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

ако държи на теб няма да те хвърли , а и повярвай не гърдите ни възбуждат най-много а тово което може да се прави...

tctctctc da vi iam problemite.....!!!!!!!!!ako naistina ima seriozni 4ustva kam teb nqa da obarne vnimanie.apak to i sas sutien i bez sutien si li4i kolko ima6 ,tai 4e ako za tva bi te zarqzal e 6tql da go napravi otdavna.
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA

Prava si, no ima i drugo sled kato sa malki te sa malki dori i sas sutien i ako samo cici sa mu v glavata toi izob6to nqma6e da e s neq taka 4e qvno mu puka i ima 4uvstva kam neq...
    I o6te ne6to da otbeleja kakto kazaha ve4e moje ne gardite ili gledkata, a tova koeto pravi6 da e mnogo po-vazbujda6to....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    МОже и да те остави заради това, но значи е голям глупак..не само че заради това скъсва с теб, ами че до сега не е разбрал че не носиш "Д"

Аз съм почти на 20 г., бюста ми не е голям. И аз в началото се страхувах какво ще си помисли приятеля ми. Вече не се страхувам от тази мисъл. Той ми показа, че ме обича такава каквато съм и аз започнах да харесвам още повече тялото си. А и в една истинска връзка (под "истинска" имам предвид не само секс, а и любов, приятелство и уважение) не е важен само външния вид. По-важно е това, което се таи в сърцето и душата. Грозотата на тялото е повърхностна и се отстранява с козметични процедури, но грозотата на душата стига чак до кокъла и си остава там. Така, че момичета и момчета не се притеснявайте от телата си. Момичета спрете да се питате дали гърдите ви са достатъчно големи, дали не сте прекалено дебела, дали ноктите ви са добре и разберете, че за едно момче не само външния вид има значение.

Фен
    Град
    Dance Department

Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Стига с тия глупости!Човека,ако иска да бъде с тебе,няма да те зареже,щото гърдите ти са като шам фъстък!

Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Според мене няма да те остави заради едни гърди!Щом е с тебе едва ли ще те зареже!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Според теб той вече не е ли разбрал колко са ти големи? Разбира се, че знае, това е нещо, което се вижда. Щом е решил, че иска да е с теб, значи това не му пречи. Ако държи истински на теб ще те харесва такава, каквато си. Ако пък те зареже заради това, значи просто не те заслужава.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си