- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vazmojno li e samo zaradi tova da me ostavi???
zna4i imam mnogo t1p problem,no mislq 4e vse pak e problem pone za men.az sam na 16 godini i o6te ne sam pravila sex.ne 4e me e strah da go napravq,no edinstveniq mi problem e 4e mislq 4e imam malki gardi.ne 4e sam savsem ploska no vse pak ne sam kato na pamela andersanDali tova 6te e problem za gadjeto mi?toi postoqnno kato vidq nqkoe momi4e koeto ima golemi bombi i vednaga o4ite mu blqsvat.i me e strah kato vidi moite malki cici
i da se otkaje ot men.vazmojno li e samo zaradfi cicite mi da me ostavi?ne 4e mislq 4e taka 6te stane no vse pak iskam da razbera ot drugite.pls kaje mi
![]()
Spoko екстра си си заеби го тоя ела при мен :P аз нямам претенции и няма да те оставя :P
Дори и да си със сутиен с подплънки, той е наясно, че не си особено надарена. А и дори и малките гърди са възбуждащи. И не, няма да те остави заради малките ти гърди.
a ako nqmam nikakviiii![]()
![]()
![]()
PP. ne sum avtorkata
prosto sum na 15...po4ti 16 godini i nqam nikvi cici... mnogo me e sram ot tva i tova mi e edinstveniq kompleks![]()
Стига с тия глупости!Човека,ако иска да бъде с тебе,няма да те зареже,щото гърдите ти са като шам фъстък!
може, що да не може ?![]()
А вие от къде сте толкова сигурни че няма да я зареже след като не го познавате....мн го знайте на къв акъл е,може само цици да са му в главата![]()
Права си, и аз това казвам,че само ако му пука за нея,няма да я зареже, а той може само да иска да мачка банички!Първоначално написано от kPuCkA
Нали момичето каза,че още не е правило секс,където го захвърляте,господине?заеби го тоя ела при мен
Я,телепатия!В такъв случай бихте ли влезли в главата на Бил Гейтс(не тази бе,момче!) и го накарали да преведе няколко милиона на сметка номер 852019469070 в ОББ.Добре ще ми дойдат-пациентите намаляват...И не, няма да те остави заради малките ти гърди.
Сигурна ли сте,че не сте момче?a ako nqmam nikakviiii
Йо-йо,това да не е нова рима от песен на Гошо от Почивка?Нали знаете-шам-фъстъкът има черупка,а пък момичето не е от костенурките-нинджа.гърдите ти са като шам фъстък!
Мдаа,циците рязко изместват мозъка от съдържанието на черепната кутия.Това е само заради силикона,да знаете.Добре,че не живеем в Силиконовата долина,че тогава в главата на младежа щеше да има основно микропроцесори и транзистори.може само цици да са му в главата
Уважаеми,ако това беше вярно той просто щеше да стане баничар,а случаят определено не е такъв.Все пак за това не се изисква висше образование по ядрена физика и е по силите дори и на средностатистическия писач в този форум,колкото и да не ви се вярва.той може само да иска да мачка банички!
абе всички момчета с вкуса си. може да харесва големи цици,ама за повечето момчета е по-важно да са оформени и стегнати. те и мойте не са като на ан никол смит, ама и като фъстъци не са,предполагам съм горе-долу в твойто положение. ами според мен не заради гърдите трябва да се чудиш дали да го направиш,а заради възрастта. обаче според критериите на съвременното общество минимума е 15, а на 16-17 е идеално,така че аз ти казвам да действаш ако няма други проблеми. един мой приятел също създава вшечатление на такъв дето обича грамадни цици и големи задници(всъщност той е точно такъв),ама точно той каза че е мн по-важно да са стегнати и оформени,с изв че се повтарям. аре поживо поздраво![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
Д-р_Менгеме, Г-не,казва се Жоро от почивка,а и едвали неживущите във Варна са запознати с понятието :P![]()
![]()
ами аз мисля 4е ве4е го е забелязал и щом и той е готов и го исак зна4и това няма да му е никакъв проблем...и не е нужно да си с цици на памела за да те харесват!
освен това нейните са от селиконтака играта не е 4есна!
dupkata ako e 6iroka moje i bez cici
Hich da ne ti puka!!! Az sum na 18 i sum pochti ploska !! Mn sa mi malki... ma nie zatva go pravim i az si sedq s edin sutien det mn dobre mi sedi... i ne se komplexiram...prosto si zemi hubav sutieen iiii si4ko she e na 6Първоначално написано от Анонимко
mislq,4e ako ima nqkakvi 4yvstva kum teb nqma da my napravi vpe4etlenie 4e ima6 maluk bust
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
ако държи на теб няма да те хвърли , а и повярвай не гърдите ни възбуждат най-много а тово което може да се прави...![]()
tctctctc da vi iam problemite.....!!!!!!!!!ako naistina ima seriozni 4ustva kam teb nqa da obarne vnimanie.apak to i sas sutien i bez sutien si li4i kolko ima6 ,tai 4e ako za tva bi te zarqzal e 6tql da go napravi otdavna.
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Първоначално написано от kPuCkA
Prava si, no ima i drugo sled kato sa malki te sa malki dori i sas sutien i ako samo cici sa mu v glavata toi izob6to nqma6e da e s neq taka 4e qvno mu puka i ima 4uvstva kam neq...
I o6te ne6to da otbeleja kakto kazaha ve4e moje ne gardite ili gledkata, a tova koeto pravi6 da e mnogo po-vazbujda6to....![]()
МОже и да те остави заради това, но значи е голям глупак..не само че заради това скъсва с теб, ами че до сега не е разбрал че не носиш "Д"
Аз съм почти на 20 г., бюста ми не е голям. И аз в началото се страхувах какво ще си помисли приятеля ми. Вече не се страхувам от тази мисъл. Той ми показа, че ме обича такава каквато съм и аз започнах да харесвам още повече тялото си. А и в една истинска връзка (под "истинска" имам предвид не само секс, а и любов, приятелство и уважение) не е важен само външния вид. По-важно е това, което се таи в сърцето и душата. Грозотата на тялото е повърхностна и се отстранява с козметични процедури, но грозотата на душата стига чак до кокъла и си остава там. Така, че момичета и момчета не се притеснявайте от телата си. Момичета спрете да се питате дали гърдите ви са достатъчно големи, дали не сте прекалено дебела, дали ноктите ви са добре и разберете, че за едно момче не само външния вид има значение.
![]()
Първоначално написано от lo_flo
Според мене няма да те остави заради едни гърди!Щом е с тебе едва ли ще те зареже!Първоначално написано от Анонимко
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Според теб той вече не е ли разбрал колко са ти големи? Разбира се, че знае, това е нещо, което се вижда. Щом е решил, че иска да е с теб, значи това не му пречи. Ако държи истински на теб ще те харесва такава, каквато си. Ако пък те зареже заради това, значи просто не те заслужава.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!