.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Някои си
    Guest

Неприятен проблем

Проблема ми е 4е имам някокво зачервяване на горната част на главичката,когато не е в ерекция стои винаги някак си набраздена и по периферията имам малки бели топченца,след консултация сьс уролог тои ми исписа да се мажа с едно кремче но не виждам траино подобрение от него.Вьпроса ми е може ли някои да ми препорьча някакьв вид лечение или дали да се обьрна кьм дерматолог.Ще ми помогне ли тои за такьв вид проблем.Благодаря ви предварително!

Пак тои
    Guest
    Аре де хора кажете за такова нещо мога ли да отида на дерматолог да не отида там и да ми се исмее човека

Голям фен
    Няма да ти се смее. Щом нямаш полза от лечението да сега е естествено да идеш отново.

Guest
    Е как да ти се предпише лечение като само уролога ти е виждал пишока? Само той знае какъв е вероятния причинител! Пусни една снимка и може да се коментира въпроса!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Неприятен проблем

Цитирай Първоначално написано от Някои си
    Проблема ми е 4е имам някокво зачервяване на горната част на главичката,когато не е в ерекция стои винаги някак си набраздена и по периферията имам малки бели топченца,след консултация сьс уролог тои ми исписа да се мажа с едно кремче но не виждам траино подобрение от него.Вьпроса ми е може ли някои да ми препорьча някакьв вид лечение или дали да се обьрна кьм дерматолог.Ще ми помогне ли тои за такьв вид проблем.Благодаря ви предварително!
    а ти всъщност на колко си?

"някак си набраздена когато не е в ерекция горната част на главичката" - е съвсем нормално да буде такава освен ако не си с фимозен пишок или с такъв с дълга кожичка.

за белите топченча по периферията - пак не е ясно, но тук има вероятно 1000 подобни теми. порови

Някои си
    Guest
    на 18 сьм.за тея белите неща лекаря ми каза 4е били кондиломи и ми предписа кондилин,които в последствие ме изгори много жестоко,пишката ми вече прилича просто на туптяща рана.какво да правя вече не знам,реве ми се напрао заради тея проблеми, с какво да го мажа сега тва изгореното,то е ярко червено и мн гадно боли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си