.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

,,priatelka,, mi krade gadgeto

Kato biaxme na diskoteka vidiax edno mnogo gotino momche i edno momiche shte ia nareka CV vednaga otide i mu kaza. Dotuk biax leko razdraznena no si kazax nishto. Posle izleznaxme na kafe i tia postoianno se opitvashe da mu privleche vnimanieto no na nego mu beshe skuchno. Posle otidoxme samo dvamata na razxodka i razbrax che toi e chudesen. Mil umen krasiv i t.n. No dnes CV mi kaza che ne go xaresva bez dori da sam ia pitala. Osamnix se i posle stana losho. Edna moia priatelka chula CV da govori s AN druga sauchenichka tochno kato neia da zagovornichat sreshtu men i da me sabotirat. Togava az se reshix i mu kazax nasame che go xaresvam i toi mi kaza che sam gotina i che me xaresva kato priatelka. No kato izlizax ot pobednata scena AN razbra s kogo sam govorila i 3 minuti po kasno CV govoreshe s nego i mnogo ochevidno flirtuvashe. No kogato otidox tam toi se podigravashe s neia ne mnogo iavno no taka che az da razbera che ne ia xaresva a tia nishto ne razbra. Kak moga da kaza na tova momche che CV go xaresva i iska da mu kaze loshi neshta za men bez da prozvuchi detinsko i bezmisleno.
    P.S gotova sam da ubia CV

Повече от фен
    Първо тя не ти е приятелка...и второ...докажи се пред него, за да го спечелиш...дано той види и оцени това!!!

Хубаво гадже.. запознанство в дискотека.. о.0 Аз с дискотека ходя с КУБИНКТИТЕ напред ама.. друга тема..

Кажи и на твоята "ПРИЯТЕЛКА" ЦВ(Цвети майче ) да ЯДЕ ЛАЙНА и говори с "новото си гадже"

Guest
    decka mu rauta

Мега фен Аватара на koalka
    Продължавай да се държи мило с това момче, да си му приятелка, а тази ЦВ въобще не се занимавай с нея.Обясни на момчето как стоят нещата и какво иска да направи тя.

и това се нари4а ПРИЯТЕЛКА ...ами покажи му колко си готина ухажвай го покажи се като по добрата и я опстави тя да те напшлюва не му казвай нищо от злоба тя ще прекали и тпй ще се усети и тогава както казва моето ex "АТАКА"!!!!!!!!!!

На твоята "ПРИЯТЕЛКА" ЦВ ли е ВЦ ли е ... да ходи в гората да събира калинки и шишарки ... и говори с момчето, нищо не губиш, само можеш да спечелиш

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от I'm crazy
    Първо тя не ти е приятелка...и второ...докажи се пред него, за да го спечелиш...дано той види и оцени това!!!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    А обмисляш ли варянта, че това момче не ви харесва и двете???
    взе ми думите от устата защо непрмененно мислиш, че като сте две момчето е задължено едва ли не, да избира само между вас?! че за него други момичета не съществуват ли?! може би харесва трета!
    плюс това не разбрах какъв е смисъла на заглавието "приятелка ми краде гаджето" че вие кога сте ходили, че го нариш свое гадже я мислете малко като пишете бе!!!!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Град
    Пловдив
    не е мн сигурно дали те харесва теб..но ако искаш поне да ти е приятел можеш да се държиш мило,винаги да си донего да разчита на теб и с времето може това приятелство да се превърне в любов...а относно "приятелката" когато му спечелиш доверието тогава му кажи

puberski mu rabota

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]
    взе ми думите от устата защо непрмененно мислиш, че като сте две момчето е задължено едва ли не, да избира само между вас?! че за него други момичета не съществуват ли?! може би харесва трета!
    плюс това не разбрах какъв е смисъла на заглавието "приятелка ми краде гаджето" че вие кога сте ходили, че го нариш свое гадже я мислете малко като пишете бе!!!!

=D>
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]
    Направо ми взехте буквите от пръстите бе хора

Да всички са прави това ако се нарича "приятелка" браво на теб тогава може и да успееш някъде с такива приятелки.
    А ти може да пробваш някои път когато те си говорят да отидеш и да му кажеш че му трябваш нещо да видиш дали ще я остави и ще дойде с тебе айде късмет

Цитирай Първоначално написано от I'm crazy
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си