Здравейте, как сте? Дано не като мен... искам просто да се оплача..
скоро скусах с гаджето си, с когото имахме дълга връзка, аз в момента се чувствам АДСКИ самотна, защото преди бяхме заедно, а сега.. ужас, няма с кого да излизам. Приятелите ми останаха мн малко, 2-3ма, но са супер заети и не могат да се мъкнат с мен. Затова си седя по цял ден вкъщи и умирам от скука, така изкарах и сега ваканцията - почти не съм излизала и се чувствам адски самотна, нямам компания от 2-3 години, защото всички се изпокарахме и вече не се събираме, всеки си живее собствения си живот, всички ходят по купони, дискотеки, забавляват се.. а аз седя сама вкъщи
А това са ми най-хубавите, младите години и трябва да се забавлявам възможно най-много, а аз няма дори на кого да се обадя, чувствам се сама, изоставена.. имам чувството, че никога няма да си намеря приятели и да имам с кого д излизам.. камо ли пък отново да се влюбя.. сега харесвам едно момче, но трябва да чакам до другия месец за да го видя.. и съм почти сигурна, че няма да стане нищо с него, адски ми е гадно..
искам да имам приятели.. моля ви дайте ми някакви съвети за разнообразяване на сивото.. т.е. направо черното ми ежедневие.. да започна сама да излизам ли? като куку и пипи?
Плс дайте съвет някакъв..
плс