- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- gotvene
zdraveite poneje imam namereni da se naycha da gotvq zashtot v tazi oblast sum malko invalid (devstven)i iskam sa se naucha da gotvq d aznae nqkoi nqkakuv sait za nqkoi po nestandartni recepti
P.S.mnogo mersi
Има много такива сайтове, можеш да потърсиш в Google.![]()
Аз най-често посещавам ТОЗИ - от там намерих една страхотна рецепта за пилешки пръчици със сос, всички вкъщи много ги харесаха.
Аз имам една такава програмка на ПЦ-то казва се Domestic Kitchen FX. Ако не я намериш ми дай скайп и ще ти я пратя.
Практикувай! Започни да правиш някакви по-лесни неща, като салати и по-простите супи.
![]()
мен мноо ме кефи да готвя и напоследък само аз тряя
az kato iskam da sgotvq neshto koeto ne sum pravila drug put si pisha v google s kakvi podpravki gore dolu da e![]()
a lqtoto kato ida pri krusnicata mi (tq e na 70 g kaji re4i) shte se u4a pri neq tai kato tq gotvi mnoooooooooooooooooooooogo vkusno .. tova si e spored men nai dobriq variant.. vuzrasnite znaqt baq neshta koito prosto i v neta ne mojesh da gi pro4etesh :P
Така е възрастните наистина готжят доста вкусно. Ехх на баба манджичките... Мммм....Първоначално написано от [B
![]()
Hmm.. hvani nesht po - lesnichko ... no da znaesh , che moje i da ne e uspeshno .. no winagi ima 1 put .. spox .. shte se nauchish
prati q na men teetotal_girl [-o<Първоначално написано от malka_sladuranka
И аз искамПървоначално написано от malka_sladuranka
Ако може де a.n.a_91
iskam da vi popitam sluchaino da znaete kade v neta moga dasi namera kniga v koiqto da pishe Tehnologiata na Gotvene mnogo speshtno mi trqbva