.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: gotvene

gotvene

zdraveite poneje imam namereni da se naycha da gotvq zashtot v tazi oblast sum malko invalid (devstven)i iskam sa se naucha da gotvq d aznae nqkoi nqkakuv sait za nqkoi po nestandartni recepti

P.S.mnogo mersi

Има много такива сайтове, можеш да потърсиш в Google.
    Аз най-често посещавам ТОЗИ - от там намерих една страхотна рецепта за пилешки пръчици със сос, всички вкъщи много ги харесаха.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз имам една такава програмка на ПЦ-то казва се Domestic Kitchen FX. Ако не я намериш ми дай скайп и ще ти я пратя.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Практикувай ! Започни да правиш някакви по-лесни неща, като салати и по-простите супи.

мен мноо ме кефи да готвя и напоследък само аз тряя

az kato iskam da sgotvq neshto koeto ne sum pravila drug put si pisha v google s kakvi podpravki gore dolu da e a lqtoto kato ida pri krusnicata mi (tq e na 70 g kaji re4i) shte se u4a pri neq tai kato tq gotvi mnoooooooooooooooooooooogo vkusno .. tova si e spored men nai dobriq variant.. vuzrasnite znaqt baq neshta koito prosto i v neta ne mojesh da gi pro4etesh :P

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]az kato iskam da sgotvq neshto koeto ne sum pravila drug put si pisha v google s kakvi podpravki gore dolu da e a lqtoto kato ida pri krusnicata mi (tq e na 70 g kaji re4i) shte se u4a pri neq tai kato tq gotvi mnoooooooooooooooooooooogo vkusno .. tova si e spored men nai dobriq variant.. vuzrasnite znaqt baq neshta koito prosto i v neta ne mojesh da gi pro4etesh :P
    Така е възрастните наистина готжят доста вкусно. Ехх на баба манджичките... Мммм....

Hmm.. hvani nesht po - lesnichko ... no da znaesh , che moje i da ne e uspeshno .. no winagi ima 1 put .. spox .. shte se nauchish

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Аз имам една такава програмка на ПЦ-то казва се Domestic Kitchen FX. Ако не я намериш ми дай скайп и ще ти я пратя.
    prati q na men teetotal_girl [-o<

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    И аз искам Ако може де a.n.a_91

JB_Swety_man
    Guest

iskam da vi popitam neshto

iskam da vi popitam sluchaino da znaete kade v neta moga dasi namera kniga v koiqto da pishe Tehnologiata na Gotvene mnogo speshtno mi trqbva

Град
    Асеновград, България
    Има си готварски книги.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си