- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обича ли ме още или само си играе с мен?
Не мога да го разбера преди много време скъсахме смисъл....5 месеца може да има и след като скъсахме той се държеше така че все едно не съществувам...сега си хвана гадже и започна да се зарибява с мен?!Не знам как да разбирам неговите действия.Кажете вие как мислите има ли още чувства към мен и да се боря ли за него?
За обич абсурд да става дума, нямаше да е с друга.Зарибява те може би, защото търси разнообразие, за да хлътнеш пак, да те разиграва.Не мога да гадая, причините са много.
absolutno sym syglasna.i na men mi se e slu4valo takova ne6to.prosto pluq na takova otno6enie.stoi nadale4 ot nego,neka si e s novoto gadjeПървоначално написано от koalka
Той едва ли има чувства към теб. Недей да се занимаваш с него, а гледай напред.
Ами и аз мисля, че трябва да погледнеш напред и да забравиш за миналото и за него. Доста време е минало така, че едва ли след като се е правил, че не съществуваш ще те обича още. Аз имах подобрен случай: Тръгнах с едно момче ходихгме няколко месеца, но аз не го обичах. Просто го имах повече като приятел затова скъсах с него. Знаех че той ме обича супер много щото му бях първото гадже и той много се привърза към мен. Но нямаше как и скъсах с него. Той после ми пишеше обаждаше ми се но аз не му отвръщах и имаше един период в който даже и здрасти не си казвахме. Но сега той тръгна с едно друго момиче и ми писа че не я обича че все още иска да сме заедно че ме обича разни такива. Но аз сега си имам приятел и нищо не може да се получи.
Едва ли на някой тук му се слушат моите историй но..![]()
подкрепямПървоначално написано от hristowow
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Иска разнообразие човека и ако му се вържеш ще му го дадеш. По-добре си гледай живота и не се занимавай с него. След като се е държал с теб, като с непозната , изключи си го от регистрите на мозъка и чиста ти работа.
НЕ!Не го прави...Според мен само си играе с чувствата ти.Щом веднъж е решил да не сте заедно няма за какво да те търси втори път...Ей така,от някъде са му изникнали чувствата пак?...Не става толкова лесно.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
а сигурна ли си, че той точно се зарибява с тебне приемай един или два бъзика за флирт
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
6e se bori6 ./. ...q na mene tfa da mi se slu4i 6e pre4ukam m 4eto...zaribqvai se s dryg i go nervi po vs v1zmojni na4ini da hl1tne pak po teb..ne te obi4a!!!!!!!!!![]()
Hvanal si e gadje i sega pak pochva da se zaribqva s teb? Sig iska da dokaje na sebe si che e golemia playboy.. i moje pak da ti zamae glavata.. Mahni go toa.. Ne vqrvam da ima chuvstva.. Ako imashe - 1.nqmashe da e s druga.. 2.shteshe da e s teb! :P
А ти какво точно имаш впредвид под зарибявка? Може изобщо да няма нищо такова. То по тая логика всяко момче трябва да си мисли, че искам да съм с него. Аз просто флиртувам! Може и той да прави същото
Let The BEAT Control Your Body